7 leuke apps

Bron foto

Sinds de komst van smartphones zijn ze niet meer weg te denken uit ons leven: apps. In de app store vind je een oneindig aanbod. Er bestaat bijna een app voor alles wat je kan bedenken.

Op mijn Iphone staan er ook een heleboel apps. Spijtig genoeg neemt zoiets wel veel plaats in. Ik heb best veel ruimte op mijn gsm, maar niet iedereen kan zomaar alles op zijn gsm installeren.

Vandaag deel ik met jullie enkele van mijn favoriete apps. Sommige zijn handig en andere zijn compleet nutteloos, maar toch vind ik ze allemaal leuk om te gebruiken. Mijn meest gebruikte apps zijn waarschijnlijk Facebook, Instagram, Swarm en WordPress, maar ik ga ervan uit dat iedereen wel al bekend is met die apps!

Games

Er is een oneindige keus aan spelletjes die je op je smartphone kan installeren. De meest bekende app hiervoor is waarschijnlijk Candy Crush. Zelf speel ik af en toe het spel, maar ik ben er niet echt goed in. Hieronder vind je enkele spelletjes die ik heel verslavend vind.

  • Virtual Families 2: Ik was altijd al fan van The sims en virtual families is een soort mini-sims voor op je smartphone. Je hebt een gezin en een huis en moet voor je virtuele familie zorgen. Een heel simpel en onnozel spelletje, maar leuk om dooie momenten mee in te vullen.
  • 94%: De laatste tijd speel ik vaak dit spel. Je krijgt een bepaalde vraag en het is de bedoeling dat je alle antwoorden kan geven die 94% van de ondervraagden heeft geantwoord. Ik vind dit een hele leuke quiz en er zijn oneindig veel levels. Het spel is best uitdagend, ook omdat het een Engelstalig spel is en je dus alle woorden in het Engels moet vinden.
  • Plague: Plague is denk ik een van de weinige apps waar ik ooit voor betaald heb. De app was niet zo duur en ik had voor Kerstmis een bon gekregen van de appstore. In plague ben je een virus en je moet proberen om de hele wereld te besmetten en uit te roeien. Het klinkt een beetje luguber, maar Plague is echt een leuk en verslavend spel.

Lifestyle en shopping

Er bestaan ook heel veel apps om ons het leven gemakkelijker te maken. Denk maar aan de vele sport applicaties die er bestaan. Persoonlijk gebruik ik geen apps om mee te sporten, ik vrees dat ik daar te weinig zelfdiscipline voor heb.

  • Fashionchick: Fashionchick is een leuke site waar je heel snel leuke kleding vind. De site verzamelt allerlei leuke merken in een app. Je kan eenvoudig door de verschillende categorie├źn scrollen en als je iets leuk vindt, kan je heel snel doorverwezen worden naar de webshop.
  • Polyvore: Ik heb al eens uitgebreid gepraat over deze app. Het artikel over Polyvore vind je hier.
  • Pinterest: Ik kan uren inspiratie opdoen bij deze app, maar die hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer voor te stellen?
  • Dreamdays: Dreamdays is een soort aftel kalender. Het kan bijvoorbeeld bijhouden hoelang het nog duurt voor je op reis kan vertrekken of je kan bijhouden hoelang jij en je vriendje exact samen zijn.

Wat zijn jullie meest gebruikte apps?

Liefs,

Emma

 

 

0 gedachten over “7 leuke apps

Geef een reactie

CommentLuv badge