In de mode

In de mode: off shoulder

Een andere trend die je deze lente en zomer veel ziet in de winkels zijn off shoulder kleren. Volgens Elle magazine is dit niet gewoon een trend, maar een must have item in je kleerkast.

 Ik vind dit zelf best een leuke trend, maar tot nu toe heb ik nog steeds geen top aangekocht. Al wil ik hier snel verandering in brengen!

De laatste tijd doe ik veel inspiratie op via de site Polyvore, waar ik jullie al veel heb over verteld. Jammer genoeg zie ik er veel vaker mooie kleren dan in onze Belgische winkels. Toch denk ik dat deze trend ook snel bij ons zal terug te vinden zijn.
Je vindt zowel jurken als topjes zonder schouders, waardoor je heel veel kan variëren met deze trend. Ik vind deze trend heel vrouwelijk en persoonlijk zou ik het combineren met girly accessoires. Deze trend kan er volgens mij ook heel bohemien uit zien, het hangt er vanaf wat jou stijl en smaak is.
Hieronder zie je enkele combinaties die ik zou maken met deze trend. Alle sets zijn gemaakt via Polyvore.
Het kleedje in deze set vind ik echt heel schattig. Het is simpel, maar het is net iets meer speciaal omdat het een off shoulder jurkje is. Een ideale outfit voor een warme zomerdag en een strandwandeling.
Cute and girly off shoulder dress

 

De tweede outfit is geschikt voor elke warme dag. Ik zie mezelf deze outfit echt dragen naar school of tijdens een uitje met vrienden. Heel casual en toch chic.
Casual off shoulder top

 

Als ik een outfit zou mogen kiezen, dan zou het deze hieronder zijn. Het off shoulder topje is gewoon perfect. Ik vind de kleur en de vorm echt prachtig. Ik zou het zonder twijfelen kopen als ik het hier in een winkel vind. Het leek me mooi om het te combineren met een wit onderstuk, zoals dit leuke rokje. Ik ben ook echt fan van de schoenen, al zijn deze schoenen van Karl Lagerfeld iets te duur voor mijn budget.
Day at the beach off shoulder

 

Wat vinden jullie van deze trend? En hoe zouden jullie het combineren?
Liefs,
Emma

0 gedachten over “In de mode: off shoulder

Geef een reactie

CommentLuv badge