Fotd: magenta lips

Je ziet het op vele beautyblogs: een face of the day. Tot nu toe heb ik nog nooit een face of the day gepost, maar het leek me wel leuk om dit eens te proberen.

Vandaag toon ik  jullie een make-up look met de mac lipstick Have your cake. Have your cake is een matte en opvallende lippenstift in de kleur magenta. Paars-roze lippen zijn best opvallend, dus de rest van de make-up hou ik best rustig.

IMG_5986.JPG

Op de foto hierboven zie je alle benodigdheden die ik nodig had voor de look.

  • Make-up revolution blush palette
  • Primer Catrice
  • Wet ’n wild brow pencil
  • Wet ’n wild volume plus mascara
  • Mac Have your cake lippenstift
  • Blush borstel
  • lip penseel

Hieronder zie je een foto van het eindresultaat. De lippen zijn echt het aandachtspunt van deze look, daarom heb ik voor de rest weinig make- up aan.

IMG_5950.jpg

Ik begin deze look met een primer van Catrice. Persoonlijk vind ik het geen goeie primer, maar ik heb momenteel geen andere primer. Ik breng enkel mascara aan op mijn ogen. Een potloodlijntje kan ook nog volgens mij, maar ik wou vooral de aandacht trekken naar mijn lippen.

IMG_5948.JPG

Op mijn gezicht bracht ik enkel wat bronzer en blush aan uit het blush palette van Make-up revolution. Ik gebruikte de derde blush bovenaan, omdat die qua kleur niet botst met de lippenstift en ook niet te opvallend is.

IMG_5963

Als laatste stap bracht ik de lipstick aan. Ik teken eerst de randen met een lip penseel en vul de rest gewoon in met de lippenstift.

Zo, dit was mijn allereerste face of the day. Ik hoop dat jullie dit een leuke post vonden.

P.S. : Nemen jullie al deel aan mijn winactie?

Liefs,

Emma

11 gedachten over “Fotd: magenta lips

  1. Echt een mooie kleur die lippenstift! 🙂 Ik heb die primer van Catrice ook maar dan de groene versie, en ik vind hem ook niet goed :p

  2. Supermooie fotd! Ik vind dat ook het mooiste als je een look rustig houdt bij felle lipstick. Deze kleur is echt gaaf! Staat je goed.

Geef een reactie

CommentLuv badge