100 volgers + winactie!

Zaterdag was het plots zover: 100 mensen volgen mijn blog. Mijn blog is nog steeds niet gigantisch groot, maar 100 volgers vind ik toch al een hele prestatie. Ik vind dit echt een mijlpaal voor Missbowtieblog!

Het idee speelde al langer in mijn hoofd: bij 100 volgers hou ik een kleine winactie. Ik won onlangs zelf een pakketje op iemands blog en vond het zeer leuk dat ik eindelijk iets had gewonnen.

Om al mijn volgers te bedanken hou ik dus zelf een winactie. Het is geen supergrote prijs, ik ben dan ook maar een arm studentje πŸ˜‰

Ik wou vooral een leuk cadeau uitkiezen. Ik heb heel veel positieve reacties gekregen op mijn artikel over het Make-up revolution blush palette. Ik ben er zelf ook heel erg blij mee, kortom het is een prachtig palette!

Daarom maken jullie kans om net zo’n palette te winnen. Je hoeft niet per se het golden sugar palette uit te kiezen. Make-up revolution heeft ook nog een All about cream, All about bronzed, Sugar and spice en hot spice palette. Bekijk zeker de andere paletten eens en maak dan een keuze.

IMG_6058.jpg

bron pinterest

Wat moet je doen om kans te maken op dit palette?

 • Volg Missbowtieblog 
 • Volg Missbowtieblog op Instagram
 • Reageer onder dit artikel dat je meedoet aan de wedstrijd, laat een geldig e-mailadres achter en vermeld eventueel al je keuze. Vermeld het ook als je extra stappen hebt gedaan.

Maak extra kans door:

 • Mijn blog te volgen op bloglovin
 • De foto van mijn win actie te delen op Instagram en tag mij in de foto.

Iedereen uit BelgiΓ« en Nederland mag deelnemen aan deze wedstrijd. De wedstrijd loopt ten einde op 20 mei, de dag erna maak ik de winnaar bekend.

Succes allemaal!

Liefs,

Emma

0 gedachten over “100 volgers + winactie!

 1. Gefeliciteerd! Mooie mijlpaal hoor. Ik volg je al op bloglovin en instagram. Geen idee hoe ik je op WordPress moet volgen hihi. Ik doe toch mee aan je actie hoop ik en wens je veel succes. Op naar de volgende mijlpaal!

 2. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Dat is toch aardig wat! Op naar de 200 πŸ™‚
  Ik doe graag mee en volg je op bloglovin en Instagram en heb de foto gedeeld. Mijn mail staat in het vakje.

 3. Van harte gefeliciteerd met je 100 volgers!!! Wat leuk dat je een er een winactie voor houd! Ik doe heel graag mee! Ik volg op WordPress, Bloglovin’ en Instagram. (@paramara1982)

 4. Ik doe zeker mee! πŸ˜€ Ik zou echt super graag willen winnen want ik volg jouw blog al sinds ik een blog heb en ik kijk echt een beetje naar u op πŸ™ˆ Vind echt dat je een prachtige blog hebt! Ik volg je al op wordpress, instagram en ga zo meteen je foto sharen op instagram. Mijn e-mail adres is: beautypallet@hotmail.com
  Als je wilt kan je ook meedoen aan mijn winactie! πŸ˜€

 5. Wat leuk dat je blog bekender wordt!
  Ik volg je via de mail en op Instagram + Bloglovin’!
  Het golden sugar palette is mijn favoriet!

 6. Ik heb je blog pas een aantal dagen geleden gevonden, en ik had echt niet het idee dat je 100 volgers had, je verdient er nog veel meer! Ik volg je op instagram, en ik denk dat het golden sugar palette mijn favoriet is.

Geef een reactie

CommentLuv badge