Eyebrows on fleek: Wet ’n wild potlood

Sinds kort verkopen ze bij de Kruidvat in mijn buurt enkele producten van het merk Wet ’n wild. Ik had nog nergens producten gezien van dit merk en was wel benieuwd. De producten zagen er mooi uit en hadden ook een goeie prijs.

Ik kocht een mascara en een wenkbrauwpotlood en tot nu toe ben ik best tevreden met deze twee producten.

Vandaag toon ik jullie het resultaat van het wenkbrauwpotlood. Het potlood is in twee kleuren te verkrijgen. Een voor blondines en een voor brunettes. Ik heb nogal donkere wenkbrauwen, maar uit ervaring heb ik gemerkt dat je niet te donker moet gaan met een wenkbrauwpotlood. Een zwart potlood zorgt voor een te opvallend effect.

IMG_5990.JPG
Het brow pencil bestaat uit twee kanten. De ene kant is een borstel en de andere kant is het potlood zelf. Ik vind het borsteltje zeer handig om mijn wenkbrauwen te kammen. Meestal ga ik na het inkleuren nog eens met het borsteltje door mijn wenkbrauwen, zo verwijder ik overbodig potlood.

IMG_5992.JPG

Het potlood is in een licht bruine kleur. De punt wordt wel zeer snel stomp. Na enkele keren gebruiken is de punt al volledig verdwenen en moet je bijslijpen.

Hieronder zie je mijn wenkbrauwen zonder potlood. Ze zijn best wild en tamelijk donker. Op de tweede foto zie je mijn wenkbrauwen na het gebruik van het Wet ’n wild potlood. Ze zien er vooral veel netter uit. Het borsteltje doet echt wel zijn werk. Ze zien er ook iets voller uit nu. Ik vind het vooral belangrijk dat het nog steeds heel natuurlijk is.

IMG_5920

IMG_5942

Ik weet niet of het potlood ook geschikt is om echt je wenkbrauwen bij te tekenen. Ik  hou zelf meer van naturelle wenkbrauwen en heb ook weinig ervaring met bijtekenen. Ik ben tevreden met dit potlood, al moet je wel heel snel bijslijpen. Het is een goedkoop product, maar toch van goeie kwaliteit.

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Eyebrows on fleek: Wet ’n wild potlood

Geef een reactie

CommentLuv badge