Dé shampoo voor mij?

Mijn natuurlijk haar is echt een zooitje. Ik ben heel blij met de kleur, dat is niet het probleem. Sinds ik twaalf jaar was, begon mijn haar wat te krullen. Jammer genoeg geen mooie golven of krullen, nee, als ik niets aan mijn haar doe is het half stijl en half krullend.

Jaren heb ik gehoopt dat dit een tijdelijk probleem zou zijn, maar vandaag valt het nog steeds niet goed.

Ik gebruik eigenlijk nooit een vaste shampoo. Meestal kies ik in de winkel gewoon een fles uit die goed ruikt of er mooi uit ziet. Zo kocht ik onlangs in de Kruidvat een shampoo van het merk Guhl, omdat de fles in korting stond.

De shampoo zag er mooi roze uit en het flesje rook ook echt heerlijk. Het was de eerste keer dat ik shampoo gebruikte van dit merk, maar ik werd aangenaam verrast!

IMG_5836.jpg

De shampoo wordt beschreven als een shampoo met rijke voeding. Het is ideaal voor beschadigd of overbelast haar. Persoonlijk denk ik niet dat mijn haar echt beschadigd is, maar ik gebruik wel bijna dagelijks een stijltang. Hierdoor koop ik regelmatig een herstellende shampoo. Deze shampoo bevat monoi-olie, wat heel goed zou zijn voor je haar.

Deze shampoo heeft ook echt een super lekkere geur. Volgens mij ruikt het wat naar aardbeien. De geur is aanwezig, maar niet overheersend. Je hoeft ook maar een kleine hoeveelheid te gebruiken om enorm veel schuim te krijgen.

Ik had geen speciale verwachtingen toen ik deze shampoo uitkoos. Toch merkte ik een verschil op bij mijn haar. Mijn ‘krullen’ vallen plots heel wat beter. Het resultaat is nog steeds niet super mooi, maar shampoo is dan ook geen wondermiddel. Het valt me gewoon op dat mijn haar natuurlijker krult en zachter aanvoelt.

IMG_5833

Het effect van deze shampoo zal wel verschillen van persoon tot persoon, maar mijn haar voelt beter aan als ik deze shampoo gebruik. Ik denk dat misschien voor het eerst in mijn leven een shampoo heb gevonden die ik  opnieuw zal blijven kopen.

Liefs,

Emma

 

 

0 gedachten over “Dé shampoo voor mij?

Geef een reactie

CommentLuv badge