Mac have your cake

Onlangs ging mijn beste vriendin op reis naar New York! Ik was best jaloers op haar, want ik droom er al heel lang van om de stad eens te ontdekken. Ze vroeg me of ze iets kon meenemen. De meeste producten zijn net iets goedkoper in Amerika en ze verkopen er ook producten die we hier niet kennen.

Toch vroeg ik haar uiteindelijk om iets van Mac te kopen. Mac is bij ons ook goed verkrijgbaar, maar omgerekend kost een lipstick daar 16 euro. Zo spaar je toch een klein beetje geld uit 😉

IMG_5773.jpg

 

Ik gaf haar een lijstje met mij favorieten en op nummer een plaatste ik Have your cake. ‘Have your cake’ is een lipstick uit de Flamingo park collectie. Ik heb de kleur al enkele keren gezien op Youtube en werd op slag verliefd. In België vond ik deze lipstick nergens. Ik vond de kleur niet in de winkel en op de site van Mac was Have your cake ook uitverkocht.

Wat was ik blij toen ik hoorde dat mijn vriendin hem had gevonden in New York! Toen ik het pakje enkele dagen kreeg was ik nog steeds dolblij, wat ziet de kleur er mooi uit!

IMG_5782

Have your cake is een Mac lipstick met een matte finish. Ik vind dat de finish verschilt van kleur tot kleur. Zo vind ik mijn andere lipstick van Mac, D for Danger, matter dan deze lippenstift. De kleur staat op de website beschrijven als bright magenta.

De verpakking hoef ik niet meer te bespreken. Een typische, klassiek zwarte verpakking, zoals we van Mac gewoon zijn. Ik vind de lippenstift gemakkelijk aan te brengen. Hij droogt pas na een tijdje op.

Ook deze kleur blijft best lang zitten. Ik kan deze kleur een vijftal uren laten zitten en zelfs een kleinigheidje eten en drinken. Na vijf uur moest ik wel een nieuw laagje aanbrengen, omdat de kleur in het midden van mijn lippen begon te vervagen.

IMG_5777.jpg

Hieronder zie je een foto wanneer ik Have your cake aan heb. Om een of andere reden wou mijn lipstick die dag niet goed blijven zitten aan de binnenkant van mijn lip. Ik weet dat het er zo niet echt mooi uitziet, maar nu kunnen jullie tenminste zien welke kleur de lippenstift heeft. Persoonlijk vind ik deze kleur echt heel leuk, het is een combinatie van roze en paars, maar de kleur is net iets paarser.

IMG_5850.jpg

IMG_5855.jpg

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Mac have your cake

Geef een reactie

CommentLuv badge