In de mode

In de mode: de midi-rok

Bron foto

Trends komen en gaan. Soms zijn trends te absurd om te dragen, andere trends zijn net heel aanstekelijk. Ik ben niet echt een grote fashionista, maar dat wil niet zeggen dat ik niet van mooie kleren houd. De meeste meisjes en vrouwen houden er wel van om leuke kleren te kopen.

Een van de laatste nieuwe trends is de midi-rok. Tot nu toe heb ik deze trend nog niet geprobeerd, maar het gaat steeds meer kriebelen om deze trend een kans te geven. Ik heb echt al prachtige foto’s zien voorbijkomen en op Polyvore (Zie post) vond ik al heel wat prachtige exemplaren.

Ik weet wel niet of ik zou staan met deze look. Ik ben namelijk niet zo heel groot en ben bang dat mijn benen nog korter zouden lijken met een midi-look. Ik zou graag eens wat rokken passen, maar tot nu toe vond ik nog in geen enkele winkel een leuk model.

Mijn stijl is meestal redelijk klassiek en vrouwelijk, zeker in de zomer. Ik hou van strikjes en bloemenpatronen. Hieronder zie je enkele rokken die ik stuk voor stuk prachtig vind. Er zijn verschillende soorten midi-rokken. Er worden bijvoorbeeld ook aansluitende rokken verkocht, maar persoonlijk hou ik meer van zwierige, A-lijn rokjes.

Midi-rokken

 

┬áHieronder zie je enkele looks die ik maakte met Polyvore. Ik probeerde leuke combinaties te maken met mooie items. Persoonlijk zou ik deze looks dragen, als mijn benen er niet onmenselijk kort in uitzien. Het lijken me echt zomeroutfits die er uit springen. Momenteel zie ik nog niet vaak mensen met zo’n outfits. Spijtig, want ik denk dat het er echt stijlvol uit ziet.
Midi skirt classic

 

flower midi

 

Hierboven zag je al hoe ik een midi rok zou dragen, maar ik ben natuurlijk geen experte. Ik zocht voor jullie enkele tips op. Hoe draag je een midi rok het best?
  • Een midi rok met print combineer je met een neutraal bovenstuk. Lijkt mij nogal logisch, anders zou het te druk worden.
  • Verticale strepen op je midi rok laten je benen langer lijken. Ik vind verticale strepen niet zo mooi, maar misschien is het de oplossing voor korte mensen zoals ik?
  • Combineer je rok met hoge sandalen met enkelbandjes, liefst in een neutrale kleur.
  • Je kan de rok ook combineren met enkellaarsjes en sokken. Deze tip sla ik liever over. Geen fan van enkellaarzen, nog minder van zichtbare sokken.

 

Wat vinden jullie van deze modetrend?

Liefs,

Emma

0 gedachten over “In de mode: de midi-rok

Geef een reactie

CommentLuv badge