Miskoop? Alle kleuren van de regenboog

Vandaag probeer ik te besluiten of het Only You palette met 108 kleuren een miskoop is of niet. In een vorige post kon je de looks met glitterkleuren zien. Vandaag toon ik jullie enkele looks die ik maakte met de matte kleuren.

Ik was meteen al minder fan van de matte kleuren. Tijdens de swatches bleek het pigment heel uiteenlopend te zijn. Sommige kleuren hebben een goed pigment, andere zijn amper zichtbaar. Het palette bevat heel veel kleuren. Eigenlijk te veel kleuren volgens mij. Er zitten heel veel felle kleuren in en ik heb geen idee wat ik daar mee moet aanvangen.

Vandaag toon ik jullie enkele looks die ik maakte met de verschillende kleuren uit het palette. De meeste kleuren zou ik nooit uitproberen, maar ik deed het toch voor een keer.

Vooral benieuwd naar mijn conclusie? Scrol dan snel naar beneden.

  1. Geel

Geel is echt niet mijn kleur. Ik vind de kleur gewoon niet mooi en zou er nooit aan denken om gele make-up te dragen. De gele kleuren in het palet zagen er niet mooi uit en de swatches vond ik ook maar niets.

geel.jpg

Ik creëerde deze look met deze twee kleuren. De onderste kleur is zeer licht en is amper te zien. Daarom heb ik ook de tweede kleur over mijn volledige ooglid gedaan. De kleur was moeilijk aan te brengen en smeerde niet goed uit. Ik moest ook meerdere lagen aanbrengen voor er iets zichtbaar was. De gele kleuren in dit palette zijn echt niets waard.

2. Groen

De foto van de groene look heb ik extra groot gezet, gewoon omdat je de kleuren amper ziet. De look is gemaakt met drie verschillende tinten groen en toch zie je er amper iets van. Tijdens de swatches leek het pigment nochtans redelijk goed.

groen

Ik gebruikte drie kleuren voor de look. De eerste kleur bracht ik aan over mijn bewegend ooglid, maar de kleur was amper zichtbaar. Op mijn crease bracht ik de tweede kleur aan en ik werkte alles af met de derde glitterkleur. Op die manier had ik toch een iets beter effect. Ook de groene tinten vind ik maar niets.

IMG_5474

3. Roze

Ik denk dat ik de look met de roze kleur de beste vind. Ik ben niet razend enthousiast, maar het is de enige kleur die ik zou dragen op een gewone dag.

roze

Ik bracht twee kleuren aan. De lichtere over mijn volledig ooglid en twee in mijn crease.

4. Blauw

De laatste kleuren die ik gebruikte waren allerlei blauwe tinten. Ik begon met de lichtblauwe kleur voor mijn volledig ooglid. De donkerdere tint bracht ik aan op mijn crease. De derde, blauw-groene kleur, bracht ik aan op mijn bewegend ooglid aan. Blauw past niet zo goed bij mij, maar de kleuren zijn wel het best qua pigment.

blauw.jpg

 

CONCLUSIE

Uiteindelijk besluit ik dat Only you palette toch een miskoop was. Voor 20 euro vind je paletten van andere budgetmerken met een veel betere kwaliteit. Het palette bevat te veel kleuren die een slecht pigment hebben en heel veel kleuren zijn te speciaal voor een dagelijks gebruik. Ik ben wel best tevreden met de glitterkleuren. Ik ga waarschijnlijk het palette nog gebruiken, maar enkel voor glitterkleuren die ik mooi vind.

Ik beveel dit palette niet echt aan. Zoals ik al zei, er zijn andere merken met een betere kwaliteit. Je krijgt enorm veel kleuren voor de prijs, maar de helft is niet echt bruikbaar. Er bestaat een palette met enkel glitterkleuren van Only you, ik denk dat dat palette een betere aankoop zou zijn.

Liefs,

Emma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge