Op zoek naar zomeroutfits: Esprit

Volgens mij beseffen de weergoden in België nog niet dat het sinds kort lente is. Na twee dagen zonnig weer is het hier opnieuw koud en regenachtig. Echt om depressief van te worden. Ik verlang nu echt naar betere temperaturen en verlang al naar de zomermaanden. Liefst wil ik dan met een boek in het zonnetje op mijn terras liggen.

Door de twee zonnige dagen ben ik tot het besef gekomen dat mijn kleerkast dringend een update nodig heeft. Aan winterkleren en donkere kleuren geen gebrek. Ook heb ik geen tekort aan lichte zomerjurken, maar daar is het nu nog net te koud voor.

Ik denk dat het noodzakelijk is om veel basics te hebben in je kleerkast, die je met veel kledingstukken kan combineren. Het is belangrijk om rekening te houden met de kleding die je al bezit wanneer je iets nieuws koopt.

Aan welke kleren heb ik nu nood? Ten eerste enkele nieuwe broeken in wat lichtere kleuren. Nu heb ik enkel donkerblauwe en zwarte jeansbroeken. Mijn witte broek was al een eerste aanvulling voor deze lente (Zie shoplog). Ik kan ook enkele nieuwe blouses of hemdjes gebruiken, liefst in zomerse tinten.

Ik ben mijn zoektocht begonnen op internet. Ik ben al enkele keren gaan shoppen, maar tot nu toe heb ik nog weinig gevonden die ik leuk vind. Gelukkig heeft het internet ook veel te bieden, al is het maar om inspiratie op te doen.

Op een bepaald moment kwam ik terecht op de site van Esprit. Je kan hun site hier vinden: http://www.esprit.be/

Vroeger kocht ik vaak kleren bij dit merk, maar tegenwoordig kom ik niet meer vaak in hun winkels. Toch blijft het een merk met kwaliteitsvolle kleren en mooie basics voor een redelijke prijs.

Mijn eerste doel was om enkele leuke broeken te vinden. Ik draag altijd skinny jeans, omdat ik dat model het mooist vind. Liefst is de broek ook niet te laag getailleerd. Hieronder zie je twee broeken die ik leuk vind. De linkse broek is een pastelblauwe broek. Ik ben echt fan van pastelkleuren, omdat ik vind dat die kleuren er altijd vrouwelijk en zomers uitzien. De rechtse broek is lichtroze en een iets korter model. Ik heb nog nooit een broek gekocht die boven mijn enkels komt, maar ik wil het wel graag eens proberen. Ik durf online geen broeken te bestellen, omdat mijn maat sterk verschilt van merk tot merk. Binnenkort ga ik eens een winkel binnen springen om deze broeken te passen.

De blousen en t-shirts van Esprit zijn goeie basics. De kleren zijn wel mooi, maar niet altijd zo bijzonder. Ik heb enkele stukken gekozen die ik wel leuk vind, omdat ze met veel gecombineerd kunnen worden. Ik vul voor de rest mijn kast toch liever op met wat meer kleur.

Ik koos enkele witte stukken kledij uit. Wit is makkelijk te combineren met een gekleurde broek en voelt altijd fris aan. Ik heb geen streepjes t-shirt meer en kan dit wel gebruiken, zeker nu strepen weer in de mode zijn. Een streepjes t-shirt staat heel casual in combinatie met een jeansbroek. De blouse in het midden ziet er zo schattig uit met de stipjes en de strik, helemaal iets voor mij. Het derde stuk is een wijd uitlopende blouse, bedrukt met kleine vlindertjes!

Ik heb ook mijn oog laten vallen op deze vest en een rokje. Ik heb momenteel al rokjes in overvloed, maar ik vond dit gestreepte exemplaar wel heel schattig. Ik vind de jas ook heel leuk, maar ik wil momenteel geen geld uitgeven aan iets dat ik niet echt nodig heb.

Ik heb nog niets besteld tot nu toe, omdat ik een eeuwige twijfelaar ben en liefst nog wat meer sites afspeur. Binnenkort ga ik wel nog een shoppen en dan spring ik ook zeker eens binnen in een winkel van Esprit. Ik vind het nog steeds leuker om echt kleren te kunnen passen voordat je ze aankoopt.

Mijn zoektocht naar lente- en zomeroutfits zit er dus nog lang niet op. Ik houd jullie zeker op de hoogte. Binnenkort post ik wel nog wat van mijn vondsten 😉

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Op zoek naar zomeroutfits: Esprit

Geef een reactie

CommentLuv badge