Golden sugar palette

In mijn shoplog kon je al zien wat ik allemaal heb gekocht via Beauty 88. Ik was vooral op zoek naar een nieuwe blush en had al een eindje mijn oog laten vallen op het Golden sugar palette van Make-up revolution.

Ik heb verschillende sites moeten afspeuren, want het palette was op vele sites uitverkocht. Ik wou per se het palette in deze versie, omdat de kleuren er zo mooi uitzagen.

Toen ik het pakket ontving, werd ik niet teleurgesteld. Wat een prachtig palette. De baked blushes zien er gewoon zo mooi uit. Het is bijna jammer om het palette te gebruiken. Ik kocht het palette voor 7,95 euro. Voor die prijs krijg je maar liefst acht verschillende kleuren!

Het palette zit in een mooie, stevige verpakking. Het palette zelf is glanzend zwart met de naam van het merk erop. De combinatie van zwart en goud is simpel, maar stijlvol. Het palette voelt stevig aan, maar is wel heel gevoelig voor vette vingers. Het is ook nog eens verpakt in een kartonnen verpakking. Op de ommezijde van het karton vind je een overzicht van de acht kleuren.

IMG_5504.jpg

Hierboven zie je de inhoud van het palette. Het bevat ook een spiegel, wat handig kan zijn op reis. Ik vind dat alle kleuren er heel mooi uitziet. De kleur in de rechterhoek onderaan is een matte bronzer. De kleur in de hoek linksboven is eerder een highlighter. De andere kleuren kan je volgens mij allemaal gebruiken als blush. Er is ook een ruime keuze aan kleuren. Het palette bevat roze tinten, maar ook wat neutralere kleuren.

IMG_5677.jpg

In de close-up foto kan je zien hoe prachtig de baked blushes eruitzien. Ik heb de kleuren voor jullie geswatcht op mijn vingers.

IMG_5680IMG_5681

Op de bovenste foto zie je de bovenste rij van het palette. De highlighter vind je rechts op de foto, ik heb de kleuren in de omgekeerde volgorde geswatcht. De onderste rij zie je op de tweede foto. Je ziet meteen dat de meeste kleuren een heel goed pigment hebben. De bronzer is de enige matte kleur. De andere kleuren zijn heel glimmend. De linkse kleur op de onderste rij is het zwakst van pigment. Ik ben echt heel tevreden over de kwaliteit van dit palette.

Ik heb ook enkele kleuren op mijn gezicht aangebracht om het resultaat te kunnen tonen. Ik gebruikte de bronzer, de tweede blush van de onderste rij en de highlighter. In het begin van de slideshow heb ik nog niks aangebracht, daarna breng ik per foto een nieuw product aan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik ben echt enorm enthousiast over dit palette. Misschien koop ik wel nog wat andere versies. Voor zo’n lage prijs is dit echt een goed product.

Liefs,

Emma

 

17 gedachten over “Golden sugar palette

    1. Dankjewel, altijd leuk om te horen. Normaal is dit helemaal niet moeilijk.Als je een post schrijft, is er bovenaan een balkje met allerlei opties.Ongeveer in het midden vind je een icoontje dat wat lijkt op een paperclip. Als je daarop klinkt kan je een link invoegen en er staat ook een vakje met linktekst. In dat vakje voeg je een woord of een zin in en dat verschijnt dan in je artikel 🙂 Ik hoop dat het nu duidelijk is!

Geef een reactie

CommentLuv badge