Site voor fashionistas: Polyvore

Bron foto

Onlangs heb ik een heel leuke app ontdekt: Polyvore. Polyvore is een site waarop je kledij kan vinden en je kan er ook originele collages mee maken. Op die manier kan je de nieuwste trends ontdekken en leuke stijlen ontdekken.

Je vindt de site gewoon op internet, maar er bestaat ook een handige app voor op je smartphone. Ik vind het een super toffe app om je mee bezig te houden. Ik heb al veel kledij gezien die ik graag zou willen hebben.

Geen titel #2

Op de site vind je allerlei categorieën. Je vindt er kledij, accessoires en zelfs beauty producten. Als je op het icoon van een kledingstuk klikt, zal de site je doorverwijzen naar de winkel waar ze het product verkopen.

Spijtig genoeg zijn de meeste kleren afkomstig uit Amerika. Bij ons zullen deze dus moeilijk te verkrijgen zijn. Ook staan er heel veel ongelooflijk dure merken op de site. Leuk om naar te kijken, maar niet voor mijn portemonnee bestemd. 😉

Je moet een account maken voor dat je kan beginnen met collages maken. Het leuke is dat je je collages overal kan delen. Andere mensen kunnen je ideeën zien en die leuk vinden. Ik heb me al een paar keer bezig gehouden met het maken van een collage. Het is ontspannend en creatief. Ik vind ook dat je er inspiratie mee kan opdoen voor volgende aankopen.

Hieronder vind je enkele van mijn creaties. Ik weet dat niet alles heel draagbaar is, maar ik verzamelde gewoon outfits die mij mooi leken.

Flower chique

 

Geen titel #1

 

Black is the new black

 

Zo, jullie zien dat ik al even ben bezig geweest met Polyvore. Volgens mij is deze site een aanrader voor al wie van fashion houdt. Zeg nu zelf, die spulletjes zien er toch leuk uit?!
Liefs,
Emma

6 gedachten over “Site voor fashionistas: Polyvore

Geef een reactie

CommentLuv badge