De telefoon tag

Bron foto

Vandaag heb ik een extra post voor jullie, want ik werd enkele dagen geleden door Lauren Fay van Life Fun Beauty genomineerd voor de telefoon tag. Ik vind het altijd leuk om een tag in te vullen, op die manier leren jullie mij wat beter kennen.

De regels:

  • Benoem de eigenaar van de tag: Ilona
  • Beantwoord de vragen
  • Nomineer 5 anderen en breng ze op de hoogte.

Welke telefoon heb je op dit moment? Ben je hier tevreden mee?

Ik heb al bijna twee jaar een Iphone 5c. Ik kon deze gsm kopen met veel korting en ben nog steeds blij met mijn aankoop. Het stoort me niet dat dit een goedkopere versie is van de Iphone 5S. De gsm werkt perfect voor mij en heeft voldoende mogelijkheden.

IMG_5711.JPG

Wat voor hoesje heb je eromheen?

Een goedkoop roze hoesje die ik gekocht heb op mini in the box. Ondertussen is het al redelijk versleten, maar ik vind de kleur wel leuk. Ik ben wel op zoek naar een leuk nieuw hoesje, maar voorlopig vind ik er geen.

IMG_5712.JPG

Hoelang zit je meestal op je telefoon per dag?

Dat verschilt van dag tot dag. Tijdens een saaie les zit ik wel vaak op mijn gsm. Ik ga ook naar school met de trein en vul die tijd vaak in met surfen en spelletjes spelen.

Wat heb je momenteel als achtergrond?

Als vergrendel scherm deze foto met mijn vriendje.


Op de achtergrond deze leuke polaroid foto met mijn beste vriendin


Wat is je favoriete liedje op je telefoon?

Op dit moment Faded van Alan Walker. Ik vind dat gewoon een super leuk nummer.

Liever al je foto’s kwijt of nooit meer foto’s kunnen maken met vrienden?

Dan ben ik liever mijn foto’s kwijt. Ik heb normaal altijd back-ups staan op mijn pc. Ik zou wel echt niet graag al mijn foto’s kwijt zijn.

Bewerk jij foto’s? Zo ja, waarmee?

Op mijn gsm bewerk ik enkel foto’s voor ik ze op Instagram zet. Ik gebruik enkel de gewone filters van de app.

Wat is je meest gebruikte en je favoriete app?

Waarschijnlijk is dit gewoon Facebook. Pinterest is ook wel heel leuk om inspiratie op te doen.

 Als je nog maar drie apps kon downloaden (en geen gedownloadde apps meer op je telefoon hebt) welke zouden dat dan zijn?

Facebook, Swarm en WordPress.

Wat is het laatste appje dat je binnenkreeg?

Ik gebruik Whatsapp eigenlijk heel weinig. Het laatste appje krijg ik van mijn beste vriendin. Zij is momenteel in New York en ik heb haar enkele foto’s van lippenstiften doorgestuurd. Haar antwoord (jup, ik zal eens kijken) is het laatste berichtje dat ik ontving.

Als je een nieuwe mobiel uit mocht zoeken welke zou dat dan zijn?

Waarschijnlijk gewoon de nieuwste versie Iphone. Ik ben tevreden over het merk, maar het is jammer genoeg nogal duur.

Ik nomineer:

Shinyrebeccb

Calista’s life

Heppienezz

Ik heb slechts drie mensen genomineerd, omdat ik de laatste tijd al voor enkel tags genomineerd was. Na een tijd weet je niet meer wie je moet nomineren ;). Ik nomineer verder gewoon iedereen die deze tag wil invullen!

Liefs,

Emma

 

 

 

7 gedachten over “De telefoon tag

Geef een reactie

CommentLuv badge