Shoplog: Beauty 88

Vorige week heb ik mijn enige blush laten vallen. Resultaat: helemaal kapot. Nu had ik natuurlijk nood aan een nieuwe blush. Een eindje geleden had ik mijn oog al laten vallen op een blush palette van Make-up revolution. Ik had nog nooit iets gekocht van het merk, maar was er wel zeer benieuwd naar.

Nu was dus het moment om het blush palette aan te kopen. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog wat verder te snuffelen in de webshop. Uiteindelijk kocht ik ook nog een oogschaduw palette en nog een aparte blush.

IMG_5503.jpg

Ik heb alle producten besteld via Beauty 88. Het was de eerste keer dat ik producten bestelde via deze site. Het was ook de enige site die op dit moment het blush palette in voorraad had. Ik was wel tevreden van de service. De verzendkosten waren wel redelijk hoog, omdat het pakket uit Nederland kwam.

Voor de rest was ik heel tevreden. Het pakket kwam na twee dagen toe. Alles was netjes verpakt in beschermend bubbeltjesplastic. Er zat ook een leuk kaartje bij. Ik vind dat altijd heel leuk, zo voelt je aankoop iets persoonlijker.

Als eerste bekijk ik het blush palette. Ik vind dat het palette in een zeer stijlvolle verpakking zit. Het palette kost slechts 7,99 euro en voor zo’n prijs vind ik de verpakking zeer luxueus ogen. Voor die prijs krijg je 8 “blushes”. Enkele kleuren zijn eerder geschikt als bronzer of highlighter. Ik vind dat juist zeer positief. Ik gebruikte het palette om mijn galabal look te maken. (Zie post) Later mag je zeker nog een review met swatches verwachten. Ik kocht palette in de kleur ‘Golden Sugar’.

IMG_5497.jpg

Daarnaast kocht ik nog een blush. Ik had de blushing hearts blushes al vaker gezien op andere blogs, maar had die nog nooit te koop gezien. Deze blush is te koop voor 6,99 euro en ik kocht de kleur peachy pink kisses. Het is niet eenvoudig om online een kleur te kiezen, maar een peachy kleur leek me wel mooi.

Ik ben ook heel tevreden met deze aankoop. Ik vind dat het doosje er erg mooi uitziet en de kleur lijkt me prachtig. Na een eerste swatch was ik verkocht.

Als laatste bestelde ik ook het ‘Iconic 3’ palette. Dit palette is een perfecte dupe van het Naked 3 palette van Urban Decay. Ik heb jullie al vaker verteld dat ik nog niet zo veel ervaring heb met oogschaduw. Hierdoor wil ik geen grote bedragen uitgeven aan oogschaduw. De dupe was dus ideaal voor mij. Het palette leek mij altijd klein en ik werd eigenlijk aangenaam verrast door de grootte ervan.

De verpakking is stevig en ziet er best professioneel uit. De kleuren leken mij ook heel mooi. Ik ben momenteel echt onder de indruk, hopelijk ben ik dit na de swatches nog. Voor 4,99 euro lijkt me dit een geweldig oogschaduw palette.

Dit waren mijn aankopen. Laat me zeker weten wat jullie er van vinden en je mag het zeker zeggen als jullie een review of swatches willen zien!

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Shoplog: Beauty 88

  1. Ik was ook heel tevreden over mijn aankopen bij Beauty88! Ik heb ook een blushpalette gekocht, maar dan met andere kleurtjes. Bevalt het goed?

Geef een reactie

CommentLuv badge