Firebird

Vorige maand ging ik een uitdaging aan met mezelf. Ik zou een maand lang niks kopen van kleren of make-up. Als ik dit kon volhouden, zou ik mezelf trakteren op een nieuwe lipstick van Urban Decay!

Zoals jullie onlangs al konden lezen, ben ik hierin geslaagd! Het was helemaal niet eenvoudig en ik heb me soms moeten inhouden om toch niets te kopen. Maar ik wou ook graag een nieuwe lipstick en uiteindelijk is het me gelukt.

IMG_5286.JPG

Ik had op voorhand een selectie gemaakt van Urban Decay lipsticks die ik nog wou hebben. Eigenlijk wou ik een matte lipstick kopen, omdat die echt fantastisch zijn. Ik was van plan om Menace te kopen, een fushia roze klaar die me ideaal leek voor de zomer.

De collectie van Gwen Stefani sprong meteen in het oog toen ik de Ici Paris xl in Gent binnen wandelde. Ik heb al veel gehoord over de collectie en ik vond dat alles er mooi uitzag. Maar op hun site waren bijna alle leuke dingen uitverkocht. In de winkel zelf waren ze blijkbaar nog beschikbaar. En toen ik Firebird swatchte, wist ik meteen: deze moet ik hebben!

IMG_5276.JPG

De verpakking van deze collectie is ook zo mooi. Alles aan dit product is zo gedetailleerd. Echt heel leuk. Ik ga de lipstick gewoon in het doosje bewaren. Ook de lipstick zelf is enorm mooi. De verpakking is van plastic, verschillend van hun gewone collectie. Toch ziet het er allemaal heel luxueus uit. De combinatie van gouden en zwarte strepen ziet er echt chique uit.

IMG_5289.JPG

Dan de lipstick zelf. Ik vind dat Firebird zo’n uniek kleur heeft. Ik kon deze onmogelijk laten liggen. De lippenstift ziet er op foto heel paars uit met wat glitters. Maar de kleur oogt meer roze op je lippen.Het is een cream lippenstift en de kleur wordt beschreven als een diepe, donkere fuschia kleur. Toch is deze kleur meer dan fushia alleen, de lippenstift heeft een blauwe ondertoon en dat zorgt voor een prachtig effect.

Ik vind dat de lippenstift er niet heel glitterachtig uitziet op de lippen. Daar ben ik ook blij om, want ik hou daar niet van. Het is een creamy lippenstift, maar ik heb het gevoel dat deze bijna mat opdroogt tijdens het dragen. Het droogt mijn lippen ook meer uit dan hun gewone creamy lipsticks, maar het is nog steeds comfortabel.

IMG_5472

Firebird blijft ook enorm goed zitten. Bij mij blijft de kleur meer dan acht uur lang goed zitten. Het overleefde zelfs een stevige maaltijd. Gedurende de dag vervaagt de kleur een beetje, de kleur wordt vooral minder glanzend. Maar de kleur vervaagt mooi en ik vind de lipstick ook prachtig wanneer hij minder glanst.

Ik ben echt enorm blij met deze aankoop!

Liefs,

Emma

 

 

0 gedachten over “Firebird

Geef een reactie

CommentLuv badge