Mijn parfum collectie+ wishlist

Vandaag wil ik mijn parfum collectie met jullie delen. Die is niet ongelooflijk groot, ik heb er momenteel maar drie. Het zijn wel drie parfums die ik heel graag ruik. En net daarom wil ik ze delen!

Ik ben echt wel een fan van geurtjes. Je hebt het gevoel dat je lekker ruikt en de mensen die dicht bij je komen kunnen er ook van genieten. Mijn vriend moet dus ook wel fan zijn van mijn parfums πŸ˜‰

Over het eerste parfum kon je al eerder een post lezen. Mademoiselle Ricci is mijn nieuwste parfum en ik ben nog steeds echt heel blij met dit cadeau. De review kan je hier lezen. Ik denk dat ik dit parfum in de zomerΒ nog meer zal dragen.

IMG_5376

Het volgende parfum in mijn collectie is J’adore van Dior. Niet de gewone versie, maar de voile de parfum. Ik vond de voile de parfum veel lekkerder ruiken dan de originele versie. Deze versie ruikt wat poederachtig. Ik vind de geur heel zacht en bloemig. Blijkbaar bevat deze geur ook Toscaanse iris, hierdoor zou de geur sensueler zijn. De poederige concentratie wordt veroorzaakt door witte muskus. Ik kocht het flesje van 100 ml, omdat ik dit een schitterende geur vond. Ik ben nog steeds enorm tevreden met de aankoop. Ik draag deze parfum eigenlijk zowel in de winter als in de zomer.

IMG_5382

Mijn laatste parfum is de lady million eau de parfum. Deze parfum is heel bekend en dit was eigenlijk een van de eerste parfums die ik kocht. Na al die tijd vind ik de geur nog heel lekker. Jammer genoeg is hij nu bijna op.

IMG_5380

De flacon van deze parfum ziet er echt zo luxueus uit, net een echte diamant. Ik draag deze geur vooral in de winter. De geur blijft heel lang hangen en is zowel draagbaar overdag als voor een avondje uit.

Wishlist

Parfums.. Je kan er nooit genoeg van krijgen. Als parfum goedkoper zou zijn, zou ik er zo veel kopen. Momenteel heb ik niet echt plannen om een nieuwe geur te kopen, maar ik heb toch enkele parfums op mijn verlanglijstje staan.

Als eerste staat deze Bonbon van Viktor en Rolf op mijn verlanglijst. Wat ben ik verliefd op dit flesje. Ik ben gek op strikjes en de kleur roze, dus dit flesje is helemaal mijn ding. Bonbon is een heel erg zoete geur. Ik vind de geur erg lekker, maar ik heb ook schrik dat deze iets te zoet is voor mij. Toch denk ik dat ik deze parfum ooit zal kopen.

Viktor-Rolf-BONBON (1)
Bron

Ook Ricci ricci staat op mijn verlanglijst. Ik heb lang zitten twijfelen tussen deze geur en mademoiselle ricci. Toch vind ik deze geur nog steeds heel erg goed. Misschien koop ik deze als mijn andere flesje leeg is.

Ricci_R_4e35b1140b4d6
Bron

Deze parfum van paco rabanne lijkt me ook heel interessant. Dit flesje vind ik zo stijlvol.Normaal ben ik niet zo’n fan van vanille in een parfum, maar dit parfum ruikt wel best lekker.

o.34273
Bron

Ik kan waarschijnlijk een lange lijst met parfums maken, gewoon op basis van de mooie flesjes. Ik heb besloten om de lijst te beperken tot drie.

Wat is jullie lievelingsparfum?

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Mijn parfum collectie+ wishlist

Geef een reactie

CommentLuv badge