Shoplog eindelijk terug winkelen!

Eind vorige week was het eindelijk zover. Mijn maand zonder shoppen was voorbij! Een artikel over mijn plan lees je hier.

Ik was heel erg gelukkig toen ik eindelijk weer in een winkelstraat kon lopen. Het weer is ondertussen wat beter aan het worden, dus ik verlangde er echt naar om nieuwe kleren te kunnen kopen.

Toen ik weer mocht,ben ik eerst en vooral gaan winkelen in mijn favoriete boetiek. Mijn mama was mee, dus ik heb zelf niets moeten betalen. Ik had ook nog een cadeaubon liggen, die ik ook heb opgebruikt. Hieronder zie je mijn aankopen.

Ik kocht onder andere deze twee truitjes. Ik kocht deze eigenlijk al voor mijn shoploze maand, maar ik wou ze toch nog met jullie delen. Het zwarte truitje konden jullie al zien in de post over mijn favoriete boetiekjes. Ik ben vooral verliefd op de details van dat truitje.

IMG_5036IMG_5041

Vorige week kocht ik een blouse en een trui. Ik heb eigenlijk al jaren geen truien meer gedragen, maar ik vind een statement trui wel leuk. Mijn moeder heeft me overtuigd om de witte selfie-trui te kopen. Ik ben blij dat ik het gedaan heb, want hij zit heel comfortabel en ik vind hem steeds mooier. De blouse vind ik ook echt prachtig.

IMG_5035

Als laatste kocht ik ook nog een witte broek. Ik wou een witte broek voor in de lente, omdat je dat met veel kan combineren. Deze broek zit heel gemakkelijk. Ik kocht hem in maat 36, terwijl ik normaal een 38 heb. Maar de 38 zat nu al los rond mijn knieën en dat zou er lelijk gaan uitzien na een tijd dragen.

In de Kruidvat kocht ik twee borstels uit de uitverkoop bakken. Ze waren heel goedkoop, maar ik had dringend nood aan borstels. Ik ben redelijk tevreden over de kwaliteit. Het linkse borsteltje dient om oogschaduw aan te brengen, het rechtse voor blush.

Last but not least had ik mijzelf beloofd dat ik een nieuwe lipstick van Urban Decay ging kopen als ik de uitdaging kon volhouden. Ik heb lang zitten twijfelen voor welke kleur ik zou gaan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kleur Firebird, uit de collectie van Gwen Stefani. Er volgt zeker nog een review!

IMG_5290

Liefs,

Emma

 

0 gedachten over “Shoplog eindelijk terug winkelen!

Geef een reactie

CommentLuv badge