Liebster award 2

Ik werd een hele tijd geleden door Myrthe van Con L’amore voor de Liebster Award. Ik was toen nog maar net genomineerd en besloot dit eventjes uit te stellen. Natuurlijk ben ik dit volledig uit het oog verloren. Onlangs dacht ik hier aan terug en ik besloot om deze tag toch nog in te vullen. Mijn post is een dagje vroeger, omdat ik morgen geen tijd heb om alle mensen te verwittigen die ik ga nomineren.

Als eerste wil ik dus Myrthe bedanken voor deze nominatie. Ze heeft een hele leuke blog met heel veel leuke onderwerpen. Neem zeker eens een kijkje. Sorry dat het zo lang geduurd heeft voor ik deze post heb gemaakt πŸ˜‰

Liebster

Als je genomineerd bent, is het de bedoeling dat je de elf vragen beantwoord die je hebt gekregen van de persoon die je genomineerd heeft. Je bedankt ook die persoon. Daarna verzin je zelf elf vragen en nomineer je 11 andere bloggers.

Dit waren de vragen die ik van haar kreeg:

1. Hoelang blog je al en waarom ben je begonnen?

Mijn blog bestaat sinds november 2015 en ik ben sinds december echt bezig met bloggen. Eerlijk gezegd ben ik mijn blog begonnen door school. Ik studeer journalistiek en we moeten ook buiten school actief bezig zijn. Een blog leek mij daardoor ideaal. Nu vind ik bloggen steeds leuker en ik doe het al lang niet meer voor school.

2. Wat is jou meest ultieme guilty pleasure?

Ik heb wel meerdere guilty pleasures, maar de serie Glee is er zeker een van. Ik heb alle afleveringen meerdere keren gezien. Zelfs de laatste seizoenen, die niet zo goed waren. Ook heb ik bijna alle liedjes op mijn Ipod staan en doe ik niks liever dan luid meebrullen.
3. Wat zou je nooit (meer) willen meemaken?

Ik had een hele slechte band met mijn stiefmoeder en werd er eigenlijk bijna weggepest toen ik 12 jaar oud was. Heel die situatie is enorm slecht geweest voor mijn zelfvertrouwen en ik zou zoiets niemand toewensen.
4. Wat is je favoriete website (mag alles zijn)?

Ik heb niet echt een favoriete website. Waarschijnlijk Youtube, om naar video’s over beauty te kijken.
5. Omschrijf jezelf in drie woorden.

Pff, dit is een moeilijke. Behulpzaam – open minded – eerlijk
6. Aan wat heb je de grootste hekel?

Aan leugenaars.
7. Welk tv programma kijk jij Γ‘ltijd en kan/wil je echt niet missen?

Uhm, ik heb er zoveel. Meestal kijk ik series online. Een tv-programma die ik niet kan missen is So you think you can dance. Ik vind het erg leuk om naar al die goeie dansers te kijken en de dansjes zijn vaak prachtig.
8. Hoeveel uur besteed je wekelijks aan het bloggen/vloggen etc?

Ik vind dit nogal moeilijk om in te schatten. Ik denk dat ik dagelijks wel een half uur tot een uur bezig ben. Soms lees of reageer ik gewoon op andere bloggen.
9. Wat is jouw ideale vakantiebestemming?

Ik heb niet echt een ideale vakantiebestemming. Geef mij dan maar een warm land, waar ik kan genieten van de zon. Ooit wil ik wel eens naar New York, vooral uit nieuwsgierigheid.
10. Noem drie van je meest favoriete artikelen van andere blogs.

Ik lees heel graag posts over make-up artikelen, zo kan ik nieuwe producten ontdekken en meteen weten of het een goed product is of niet. Ik vind het ook leuk om tutorials te zien over beauty. Ik ben zelf niet zo ervaren met make-up en leer dus graag bij. Ook lees ik graag posts over boeken en originele, verrassende posts.
11. Wat doe je het liefste in je vrije tijd en met wie en waarom?

In mijn vrije tijd ga ik graag gaan dansen. Ik amuseer me gewoon als ik dans en het is goed voor mijn gezondheid. Anders spendeer ik het liefst tijd met vriendinnen of mijn vriendje. Met hun maakt het niet uit wat ik doe, want ik amuseer me sowieso.

Nu moet ik zelf ook nog 11 vragen kunnen bedenken. Ik vond de vragen van Myrthe heel leuk, dus dat wordt moeilijk om ze te overtreffen!

 1. Welke tip zou je geven aan beginnende bloggers?
 2. Heb je ooit al gedacht om te stoppen met bloggen en waarom?
 3. Wie is je grote voorbeeld?
 4. Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?
 5. Welke dag zal je nooit vergeten?
 6. Aan wie kan je alles vertellen?
 7. Wat is je favoriete nummer ooit?
 8. Wat is je slechtste karaktereigenschap?
 9. En je beste?
 10. Wat zou je nooit willen kwijtgeraken?
 11. Welke andere blog volg jij het liefst?

Ik heb de Liebster Award al eens gedaan, dus ik ga geen elf mensen nomineren. Ik hoop dat jullie deze tag willen invullen en hoop dat jullie nog niet genomineerd waren:

1.life fun beauty

2.Be your own kind of beautiful

3.It’s made by michelle

4.kawtarehl

5.Gitte Van Roeyen

6.Bellamy Blogzthingz

7. Sjennetnie

Veel succes iedereen!

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Liebster award 2

Geef een reactie

CommentLuv badge