Kiko dark circle concealer

Een eindje geleden bestelde ik enkele producten op de site van Kiko. (Zie post) Het was mijn eerste aankoop bij de keten, maar ik heb al veel producten ontdekt waar ik tevreden van ben. Enkel hun luscious lip cream lipsticks waren nogal een ontgoocheling.

Er was toch nog een product die ik met jullie wou delen. De dark circle concealer.

Ik had eigenlijk nog nooit een concealer gebruikt, vooral omdat ik het nut er niet van inzag. Mijn huid is tamelijk goed en ik heb niet zo veel onzuiverheden die ik wil verbergen. Toen ik dit product op de site van Kiko zag, werd ik wel benieuwd. Het is een concealer om je wallen te verbergen.

Ik heb eigenlijk niet vaak last van wallen, dus daar ben ik wel tevreden over. Toch durven er wel eens donkere kringen onder mijn ogen te verschijnen, zeker na een nachtje uitgaan of slecht geslapen te hebben. Ik wou dit product toch eens testen.

Normaal kost dit product 8,90 euro, maar ik kocht het voor ongeveer drie euro. Het flesje was wel veel kleiner dan verwacht. Ik zou geen 8,90 euro uitgeven aan zo’n klein flesje. De verpakking is simpel zwart, zoals bij de meeste producten van het merk. Het flesje heeft een inhoud van 5 ml, dit is niet erg veel. Je hebt natuurlijk ook niet zo veel nodig van dit product.

IMG_5054

Ik koos de lichtste kleur, porcelain. Ik ben tevreden met deze kleur. Het past goed bij mijn huidskleur. Hieronder zie je foto’s zonder en met het product. Ik had die dag niet echt veel last van wallen, dus het verschil is niet zo opvallend. Toch vind ik dat ik er op de onderste foto veel wakkerder uit zie. In de bovenste foto zitten er toch wat donkere, paarsachtige kringen onder mijn ogen. Ik denk dat ze wel minder zichtbaar zijn op de tweede foto.

IMG_5053

IMG_5052

Ik heb de concealer aangebracht in een driehoek onder mijn ogen. Deze techniek is blijkbaar correcter 🙂

De dark circle concealer is volgens mij een goed product. Het doet wat hij belooft. Ik vind de normale prijs wel veel te duur. Nog een nadeel is het dat het pompje niet zo eenvoudig te gebruiken is. Je hebt altijd te veel of te weinig mee. Ik zou het product opnieuw kopen voor 3 euro, anders niet.

IMG_5057
Het pompje ziet er snel vuil uit, omdat er altijd te veel uit komt.

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Kiko dark circle concealer

Geef een reactie

CommentLuv badge