Miskoop? All that glitters!

In mijn post van vorige zondag kon je al lezen over mijn ‘miskoop’. Ik kocht een palet met 104 oogschaduwkleuren van het merk Only you. Het lag al een tijdje in mijn kast weg te kwijnen en ik had het al bestempeld als een miskoop.

Nu had ik de belofte gemaakt om dit palet een kans te geven, zodat ik uiteindelijk kan besluiten of het echt een miskoop was of niet. Ondertussen heb ik al enkele looks proberen te creëren met de 104 kleuren. Vandaag toon ik enkele eenvoudige looks die ik maakte met glitterkleuren uit dit gigantisch palet.

 

Ik heb echt weinig ervaring met oogschaduw en meestal hou ik het bij een kleur. Voor enkele van deze looks heb ik toch eens twee kleuren te gebruiken. Nog steeds niet zo ingewikkeld, maar ik ben dan ook maar een beginner. Ik heb ook geen goeie borstels, dus ik moest het doen met borsteltje die in het palet zit. De kwaliteit hiervan is echt niet goed, maar ik had niets anders om mee te werken.

Look 1

 

Look 1 palet

Voor de eerste look gebruikte ik twee kleuren uit het grote palette. Eerst bracht ik over mijn hele ooglid het glitter wit van de rechter onderzijde aan. Daarna bracht ik de tweede kleur aan, vooral op de crease van mijn ogen. Ik vond dat de bronzen kleur op mijn ogen eerder bruin lijkt. Ik moest even wennen aan de kleur, maar uiteindelijk heb ik deze look toch een dag gedragen. De brons/bruine kleur is niet echt mijn favoriet, maar het is wel een simpele en neutrale look.

 

Look 2

Look 2 palet

Voor de tweede look wou ik eens iets totaal anders proberen. Ik heb het al in vele blogpost zien voorbijkomen: blauw wordt echt een trendy kleur voor de ogen deze lente. Ik heb nog nooit overwogen om blauw op mijn ogen te doen, maar ik wou het toch eens proberen. Ik wou eerst enkel de eerste kleur gebruiken, maar toen wou ik het effect zien met nog een opvallendere tint, dus ik bracht de andere kleur aan op mijn crease. Hieronder kan je het resultaat zien. Ik was eigenlijk best blij met het resultaat. Ik vind dat het blauw goed past bij mijn bruine oog. Het is best een opvallende look, maar dit lijkt mij wel leuk voor een feestje.

Look 3

Look 3 palet

Voor de volgende look wou ik roze glitterkleuren gebruiken. Ik draag bijna nooit oogschaduw, maar als ik het draag, kies ik meestal voor een roze tint. Voor de onderstaande look gebruikte ik de eerste kleur over mijn ooglid en de roze kleur voor mijn crease. Het resultaat is niet zo bijzonder, maar wel heel geschikt voor een look voor overdag. Ik vind dat mijn ogen meer oplichten door het gebruik van de lichte kleur. Ik denk dat ik deze look vaker ga dragen.

Look 4

palet look 4.jpg

Voor de laatste kleur gebruikte ik eigenlijk slechts een kleur. Ik vond deze gouden glitterkleur er zeer mooi uitzien toen ik de kleur swatchte.

 

0 gedachten over “Miskoop? All that glitters!

Geef een reactie

CommentLuv badge