Urban Decay vs Ruby Rose

Normaal zou ik vandaag geen artikel posten, maar ik heb onlangs een nieuwtje gehoord uit de beauty wereld die ik absoluut wou delen. Er werd namelijk bekend gemaakt dat Urban Decay opnieuw gaat samenwerken met een celebrity. De collectie die ze maakten met Gwen Stefani is zo mooi dat ik erg benieuwd word naar deze nieuwe samenwerking

Urban Decay gaat namelijk samenwerken met niemand minder dan Ruby Rose!

6641254497_c05e8a5af1_b.jpg
Bron foto

Voor de mensen die Ruby Rose niet kennen:
Roby Rose is een 29-jarige actrice die vooral bekend is door haar rol in Orange is the new black.Ze presenteert ook, voornamelijk shows in Australië, en is ook model. Ze is nogal bekend door haar androgyne look.

Ruby_Rose_(8192089034).jpg
Bron foto

Ik vind persoonlijk dat Ruby Rose een heel coole stijl heeft. Soms ziet ze er heel vrouwelijk uit, en op andere momenten lijkt ze bijna op een man. Ze draagt ook altijd zeer stoere outfits en heeft veel piercings en tattoos. Ikzelf zou er nooit zou willen uitzien, maar bij haar past het zo goed. Ze heeft ook echt een leuke persoonlijkheid en ik volg haar graag op Instagram.

Ik ben zeer benieuwd naar haar samenwerking met Urban Decay. Ze past ook goed bij het merk, vind ik persoonlijk. Ik hoop echt dat dit tot een nieuwe make-up collectie zal leiden. Ruby Rose haar inbreng moet wel voor een coole collectie zorgen.

Ik ben alvast zeer enthousiast en ik kan niet wachten om het resultaat te kunnen zien!

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Urban Decay vs Ruby Rose

Geef een reactie

CommentLuv badge