Kiko luscious cream lipstick

Hey iedereen,

Onlangs kon je mijn review over de matte lipstick van Kiko al lezen. Ik kocht ook twee creamy lipsticks van Kiko. Hieronder zie je de twee kleuren die ik kocht. De rechtse lippenstift kwam spijtig genoeg zo uit de verpakking.

IMG_1281.JPG

Ik vind de lippenstiften van Kiko er allemaal zeer mooi uitzien. De huls heeft een mooie metallic kleur, waardoor ik vind dat de lipsticks er zeer stijlvol uit zien. Je zou niet zeggen dat ze van een goedkoop budgetmerk zijn. De naam Kiko staat ook op de lippenstift zelf en dat vind ik een zeer leuk detail.

Ik heb al mijn Kiko producten online besteld en ik wist dus niet of de kleuren mij zouden bevallen. Ik had het meest schrik voor de roze kleur. Vaak sta ik niet met lichte of nude tinten, maar voor de lage prijs wou ik wel eens een risico nemen.De andere lippenstift is veel roder uitgevallen dan ik had verwacht. In deze kleur ben ik best ontgoocheld, vooral omdat de kleur erg lijkt op de kleur van de matte lippenstift.

Met de roze kleur was ik eigenlijk zeer tevreden. En wonder boven wonder, ik vind dat ik sta met deze kleur. Het is een zeer onopvallende tint, maar ik vind hem perfect voor het dagelijks gebruik. De lipstick voelt zeer zacht op mijn lippen, net alsof je lippenbalsem aan hebt. Je moet wel meerdere lagen aanbrengen, anders valt hij amper op. De lippenstift blijft niet zo lang zitten, ik denk een uur of twee. Dat is niet zo lang, maar ik heb deze lippenstift gekocht voor 2, 50 euro dus ik denk niet dat ik mag klagen.

IMG_1407

Hieronder zie je de rode kleur op mijn lippen. Ook deze voelt net als lippenbalsem. Ik vind het wel moeilijk om deze goed aan te brengen. Als je er aan hapert, hangt je hele mond al snel vol met lippenstift. Het is ook moeilijk om de kleur gelijk aan te brengen. Ook bij deze moet je meerdere lagen aanbrengen voor een mooi effect.

IMG_1416

Ik ben niet zo enthousiast over deze luscious cream lipsticks van Kiko. Ze zijn zeer goedkoop en zien er fantastisch uit voor zo’n prijs. Met de roze kleur ben ik best tevreden, maar de kwaliteit van deze lipsticks is niet fantastisch. De roze kleur zal ik wel nog vaak dragen, omdat het een simpele en alledaagse lippenstift is. 

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Kiko luscious cream lipstick

Geef een reactie

CommentLuv badge