Een maand niks kopen+ spam je blog!

Hey iedereen,

Ik ben vaak een impulsieve koper en dat is niet echt goed voor mijn portemonnee. Zeker mijn obsessie met lipsticks heeft me de laatste maanden al een hoop geld gekost. Daarom heb ik mijzelf voorgenomen om een maand lang geen nieuwe kleren of make-up te kopen.


Ik ben hier ondertussen al twee weken mee bezig en tot nu is het mij gelukt om niks nieuw te kopen! Stiekem probeer ik de winkelstraten een beetje te vermijden om niet in de verleiding te komen. Ik wil dit nog twee weken volhouden en daarna zal ik best trots op mezelf zijn. Als ik het vol houd, zal ik mezelf belonen met een nieuwe lipstick van Urban Decay. Die zijn redelijk duur, maar vaak geef ik meer geld uit aan allerlei goedkope dingen. Normaal zou ik dus geld uitgespaard moeten hebben!

Ik hou jullie zeker op de hoogte of ik hierin geslaagd ben of niet 🙂

apple-desk-designer-display.jpg

Bron foto

Vandaag mogen jullie ook eens  jullie blog spammen in de reacties. Ik ben altijd op zoek naar interessante blogs om te volgen en ik neem zeker een kijkje op jullie sites. Ik zag dit al vaker voorbijkomen bij andere blogs en toen besefte ik dat ik dat nog nooit gedaan heb op mijn blog.

Dus vandaag is jullie kans. Post hieronder een link naar je blog en vermeld ook eens even wie je bent en over wat je blog gaat. Veel spamplezier!

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Een maand niks kopen+ spam je blog!

 1. Hahaha ik ben ook een impulsieve koper, dus ik snap wat je bedoelt en vind het knap van je dat je het volhoudt haha. Nu de spam gedeelte:

  Hey! Mijn naam is Rebecca en ik blog over beauty. Zowel over het uiterlijk als het innerlijk. Ik probeer door over het innerlijk te schrijven, mensen te helpen, een schop onder hun kont te geven en soms is het alleen maar om te laten zien dat ze er niet alleen voor staan. De link naar mijn blog is: https://bbyrebecca.wordpress.com

  xoxo

 2. Een maand niets kopen heb ik een tijdje terug ook gedaan. Ik vond het uiteindelijk wel mee vallen! Maar het is zeker leuk om eens te proberen. Dan ga je pas nadenken hoe snel je eigenlijke een (mis)koop doet…

 3. Leuk dat we mogen spammen! 🙂 mijn naam is Julia en mijn blog gaat over van alles en nog wat maar het meest over sport, lifestyle en reviews ik ben van plan om meer fashion en beauty op mijn blog te posten dus dat komt nog:) ik heb me blog nog niet heel lang dus tips zijn welkom! Mijn blog is: weeklyjuultalk.wordpress.com

  1. Ik vind dat je blog er al zeer goed uit ziet, zeker als je nog niet lang bezig bent. Je hebt al enkele leuke artikels op je site, ook hele leuke onderwerpen. Doe zeker verder met bloggen, ik ben benieuwd 🙂

 4. Bedankt Emma dat we even mogen spammen haha , mijn naam is Gitte en ben al 4 maand trotse eigenaar van de blog https://gittevanroeyen.wordpress.com/
  Voornamelijk praat ik over make up ,kledij , of heb ik juist een hele random dag. Vandaag staat ook mijn eerste vlog online op mijn Youtube- kanaal genaamd : https://www.youtube.com/channel/UC1uDxLsad-yBDXiJAZNuaig
  Of ik hier mee verder ga , weet ik nog niet . Hangt er van af of ik er een goede respons op krijg! Liefs xxx

 5. Ik had mij vorige maand ook voorgenomen om te sparen en minimaal een maand lang geen kleding te kopen, een dag later scheurde ik uit mijn lievelings jeans 🙁 Echt moeilijk vol te houden dus.
  Fijn dat je andere bloggers een kans geeft om hun blog te promoten! Mijn naam is Monica en ik heb een persoonlijke blog http://www.littlebyme.nl waarin ik van alles deel van beauty, lifestyle en food. Ik heb een zoontje van 6 inmiddels en elke zondag kan iedereen met mij meekijken hoe mijn week was. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje neemt en misschien wel wilt volgen.

  Veel liefs Monica x

Geef een reactie

CommentLuv badge