Mijn favoriete winterproducten

Hey iedereen,

Binnen een grote maand is het ein-de-lijk lente. Niet dat de winter nu zo streng was, maar toch, ik hou meer van de warmte. De korte, koude dagen van de winter maken me gewoon niet zo blij als de zon.

Nu het bijna lente is, heb ik eens nagedacht over welke producten ik het meest heb gebruikt deze winter. De meeste producten zal je al wel eens voorbij hebben zien komen op mijn blog.

IMG_1392

Als eerste iets dat voor mij onmisbaar is in de droge wintermaanden. Een goede vochtinbrengende crème. Ik gebruik deze voedende crème van Yves Rocher. Ik heb best een droge huid en dit product werkt goed voor mij. Het is ook een zachte zalf en ik vind de geur best lekker.

IMG_1389

Wat ik deze winter ook vaak gebruikt heb, is deze lipscrub van Lush. Deze ruikt echt zeer lekker naar bubblegum kauwgom. Een lipscrub is ideaal om velletjes weg te scrubben en in de winter hebben mijn lippen daar wel eens last van.

IMG_1403

Mijn favoriete geurtje van deze winter was toch deze voile de parfum van J’adore. Deze geur is net iets meer poederig dan de gewone versie waardoor ik vind dat deze goed past bij wat koudere dagen. Ik ben sowieso echt een fan van deze geur en zal deze ook nog dragen in de lente en de zomer.

IMG_1395

 

De laatste maanden gebruikte ik vooral deze mascara van Rimmel. Het is de wake me up mascara en die ruikt naar komkommers. Het is een zeer frisse geur en ik vond deze zeer aangenaam om te gebruiken. Spijtig genoeg is deze bijna leeg, dus ik ga op zoek moeten naar een nieuwe mascara.

Deze twee lipsticks heb ik het meest gedragen. D for danger van Mac en Urban Decay matte after dark. Het zijn allebei kwaliteitsvolle matte lipsticks en de kleuren vind ik persoonlijk ideaal voor de tijd van het jaar.

Als laatste mag ik zeker deze Dr. rescue van Baby lips niet vergeten te melden. Lippenbalsems zijn een must tegen kapotte lippen. Dr. rescue werkt zeer goed en zorgt er heel snel voor dat mijn lippen er terug verzorgd uitzien.

Dit waren mijn beautyfavorieten van deze winter. Welk product hebben jullie het meest gebruikt deze winter?

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Mijn favoriete winterproducten

Geef een reactie

CommentLuv badge