Review micellair water

Hey iedereen,
De laatste tijd heb ik al veel blogposts zien voorbijkomen over micellair water. Na enkele positieve reactie werd ik toch wel eens benieuwd naar het effect van dit product. Ik kocht het 3-in-1 micellair water van Nivea.

IMG_1338.JPG

Benieuwd naar wat ik van dit product vind? Lees dan snel verder!

Micellair water kom je plots overal tegen. Het lijkt een zeer populair product te zijn op vlak van beauty en verzorging. Het is ook zeer handig, want het is niet zo duur en bijna overal verkrijgbaar.

Het 3-in-1 micellair water van Nivea kocht ik gewoon bij Colruyt. De exacte prijs weet ik niet meer, maar het kost rond de zes euro. Het is een 3-in-1 product waarmee je zowel je make-up kan verwijderen,reinigt je huid en zuivert en hydrateert ook.

 

Het is zeer simpel in gebruik. Je doet gewoon een beetje product op een watje en masseert het in op je gezicht. Je verwijdert de rest van je make-up er ook mee.

Ik ben best tevreden over dit product. Persoonlijk vind ik dat mijn gezicht meteen veel frisser voelt. Meteen nadat ik het op doe, heb ik het gevoel dat mijn huid een beetje tintelt. Ik heb best een gevoelige huid en moet soms opletten met bepaalde producten. Daarom koos ik ook voor een milde reiniger voor de gevoelige huid. Behalve het getintel heb ik geen last van dit product.

Hieronder zie je de ingrediënten van het micellair water.

IMG_1340.JPG

Ik gebruik het ondertussen een week. Op het flesje staat dat je het ’s morgens en ’s avonds kan gebruiken, maar meestal gebruik ik dit enkel ’s avonds. Ik heb het gevoel dat mijn gezicht na een week minder droog aanvoelt. Ik had ook wat last van onzuiverheden, enkele kleine puistjes en wat rode vlekjes, en die zijn toch al heel wat minder zichtbaar volgens mij.

Ik ben zeker van plan dit product te blijven gebruiken.

Gebruiken jullie micellair water en van welk merk?

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Review micellair water

Geef een reactie

CommentLuv badge