Mijn eerste Kiko bestelling

Hey iedereen,

Ik denk dat het amper twee weken geleden was, toen ik mijzelf beloofde om een eindje geen nieuwe make-up te kopen. Oeps, die belofte ben ik dus niet nagekomen. Ik was wat aan het kijken op de site van Kiko, toen ik opmerkte dat er solden waren op hun producten. Het merk is sowieso niet duur, maar nu waren er veel items te koop aan 2 of 3 euro. Dat kon ik toch niet laten liggen.

Benieuwd naar wat ik besteld heb? Kijk dan snel verder!

IMG_1268.JPG

Blijkbaar moet je minimaal 25 euro aan producten bestellen, dus ik moest wel een hoop leuke make-up uitkiezen. Ik heb al veel positiefs gehoord over het merk, maar er zijn niet zo veel winkels in België van Kiko. Zeker niet in mijn buurt. Nu dat de producten zo goedkoop waren, wou ik toch eens het risico nemen om online een bestelling te plaatsen.

Na drie dagen kwamen de producten al toe en ik was heel enthousiast toen de postbode het pakket bezorgde.

Als eerste: de lippenstiften. Ik ben nogal fan van lippenstift, en de meeste kosten 2 euro, dus ik liet me eens gaan en kocht er meteen drie. De matte lipsticks waren spijtig genoeg niet afgeprijsd, maar uiteindelijk kocht ik er toch een.

 

Ik kocht twee creamy lipsticks. Een in de kleur sensual red en de andere in peach rose.

IMG_1284.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kocht ook een chrystal sheer lipstick. Dat is een semi-transparante lippenstift, die nogal glanst. Ik kocht die in de kleur flamingo pink.

IMG_1271.JPG

Als laatste kocht ik ook een matte lipstick, omdat ik wel fan ben van een matte afwerking. Ik kocht de kleur fire red, omdat ik nog niet echt een rode lippenstift heb en deze mij wel mooi leek.

IMG_1292.JPG

Ik kocht ook nog enkele andere item. Normaal durf ik nooit geld uitgeven aan iets zoals een concealer of een bronzer, maar nu was het zo goedkoop en wou ik het toch eens uitproberen.

Ik kocht hun limited edition color blush en een bronzer in honey beige, wat de lichtste kleur is in hun assortiment.

Als laatste kocht ik nog een concealer voor mijn wallen en een oogschaduw in de kleur pearly salmon.

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling en ben benieuwd om alles eens uit te proberen. Later volgt er sowieso nog een post met een review van de lipsticks en misschien van enkele andere producten.

Wat vinden jullie van Kiko?

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Mijn eerste Kiko bestelling

  1. Ik ga straks ook nog eens terug naar de winkel naast het hotel! Ik kan het me ook niet laten haha 😀 de oogschaduw is wel zeer goed vind ik, ik heb er eentje gekocht toen ik in Italië was, en ik ben er zeer blij mee! Ze ogen heel natuurlijk 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge