Catrice eyeconic mascara

Hey iedereen,

Mascara is toch wel een beauty product die iedereen bijna dagelijks draagt. Het zet je ogen in de kijker en je wimper lijken er voller en langer door. Door dat je het dagelijks gebruikt, moet je ook vaak een nieuwe mascara kopen. Meestal geef ik er niet veel geld aan uit, omdat je ook goeie budget mascara’s hebt. Toen ik de vorige keer in Kruidvat was, kocht ik de eyeconic mascara van Catrice.

Als je wilt weten wat ik van deze budget mascara vind, lees dan snel verder!

IMG_1261

Ik weet niet meer wat de normale prijs is voor deze mascara. Op internet las ik dat deze 5.99 euro kost, maar ik kocht hem tijdens de solden voor 4 euro. Wat me vooral aansprak is het feit dat deze mascara twee kanten heeft. De ene kant is voor je bovenste wimpers en de andere voor je wimpers aan de onderkant.Ik kocht ook de waterproof versie, omdat gewone versies bij mij vaak uitlopen.

De kant voor je bovenste wimpers belooft een maximaal volume en de onderkant dient voor uiterste precisie. Het ene borsteltje is dan ook best dik, het andere is tamelijk fijn. Het fijne borsteltje vind ik zeer handig voor mijn onderste wimpers. Meestal ga ik daar gewoon eens snel over en dan heb ik vaak als resultaat dat mijn wangen vol mascara hangen. Bij deze mascara is dat geen probleem.

IMG_1263

Zonder mascara heb ik nogal korte wimpers. Dit is een foto voor dat ik de mascara aanbracht.

IMG_1254

En hieronder zie je het resultaat met twee laagjes aan de boven- en onderkant.

IMG_1259.jpg

Je ziet dus dat mijn wimpers duidelijk langer zijn, zeker aan de bovenkant. Door de foto heb ik opgemerkt dat er nog wat brokjes hingen aan mijn onderste wimpers, dus die heb ik erna voorzichtig weg gedaan.Het effect is ook niet dramatisch, maar ik hou niet van zo’n harde spinnenwimpers. Daarom doe ik bijna nooit meer dan twee of drie lagen op.

Ik ben best tevreden over deze mascara, zeker voor de prijs. Het doet zeker wat het beloofd en ik vind vooral het borsteltje voor de onderste wimpers best handig. Het is spijtig dat de mascara wat klontertjes achter laat.

Welke mascara gebruiken jullie het liefst?

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Catrice eyeconic mascara

Geef een reactie

CommentLuv badge