Liebster Award

Hey iedereen,

Onlangs werd ik genomineerd voor de Liebster Award door Lynn van Misstravelandstyle. Ik was nog maar net genomineerd voor een andere award, dus het was onverwacht dat ik zo snel iets gelijkaardigs moest invullen. Toch wil ik Lynn bedanken, ik vind het zeer leuk om te weten dat mensen mijn blog waarderen!

Liebster.png

Ik heb deze Liebster award al vaak zien passeren bij andere bloggers. Het is een award voor beginnende bloggers. Je moet de persoon bedanken die je genomineerd heeft en daarna hun vragen beantwoorden. Daarna moet ik zelf 11 vragen bedenken en 11 mensen nomineren. Ik ga wel minder dan elf bloggers nomineren, aangezien ik nog maar een eindje geleden een hoop mensen gekozen heb voor die andere award.

Van Lynn kreeg ik deze vragen:

1.Wat vind je het leukste aan bloggen?

Ik schrijf zeer graag en vind het leuk om iets te schrijven dat meerdere mensen kunnen lezen. Eerlijk gezegd ben ik begonnen met bloggen doordat ik moest van school,maar ondertussen vind ik het zo leuk.
2.Hoe lang blog je al?

Sinds midden november. De eerste weken poste ik niet zo veel. Sinds eind december probeer ik toch meerdere keren per week iets te posten.
3.Zie je een toekomst in je blog?

Dit vind ik nogal moeilijk om in te schatten. Er zijn sowieso veel gelijkaardige blogs en het is moeilijk om veel te groeien. Ik hoop vooral dat ik nog lang kan schrijven en dat ik uiteindelijk toch wat meer volgers kan krijgen.
4.Heb je huisdieren?

Ja, ik heb twee katten en we hebben ook een hond.
5.Als je kon tijdreizen, naar welke tijd zou je gaan en waarom?

Geen idee eigenlijk. Ik denk dat ik eerder een kijkje in de toekomst zou gaan nemen, gewoon omdat ik benieuwd ben hoe onze wereld er zal uitzien binnen een eeuw.
6.Welke muziek luister je het meest?

Vooral naar pop muziek en naar edm.
7.Welke serie zou je voor geen goud in de wereld willen missen?

Oei, ik kijk zo veel series dat het moeilijk is om te kiezen. Dan ga ik toch voor The Walking Dead. Dat is toch de serie die ik altijd meteen wil bekijken als er een nieuwe aflevering uit is.
8.Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Ik heb niet echt een favoriete bestemming, omdat ik graag zo veel mogelijk landen wil ontdekken. Deze zomer ben ik naar Malta geweest, wat ik wel een zeer zalige reis vond.Ik heb vooral een voorkeur voor warme landen.
9.Wat is je favoriete kledingstuk?

Ik denk dat ik dan kies voor een kleedje. Ik heb heel veel kleedjes in mijn kast voor feestgelegenheden, jammer genoeg kan ik die niet altijd dragen. Een van mijn favorieten is mijn jurk die ik voor Nieuwjaar kocht.
10.Muffin of Brownie?

Brownies! Muffins vind ik meestal nogal droog.

11.Heb je goede voornemens voor 2016?

Nee, ik doe niet aan goeie voornemens. Ik vind het nogal onnozel om plots allerlei dingen voor te nemen, die je waarschijnlijk toch nooit zult doen.

Deze vragen geef ik aan mijn genomineerden:

1.Wie is de belangrijkste persoon in je leven?

2. Wat betekent bloggen voor jou?

3. Wat zou je doen als je een miljoen euro won?

4. Wat is je favoriete boek ooit?

5. Nooit meer make-up of nooit meer nieuwe kleren?

6. Wat is jouw guilty pleasure?

7. Naar wie kijk je het meest op?

8. Zou je ooit plastische chirurgie overwegen?

9. Wat is je favoriete winkel?

10. Aan wat heb je een grote hekel?

11. Wil je graag kinderen?

Ik koos de volgende bloggers om hetzelfde te doen. Het zijn er maar vier om eerder vermelde redenen.

Het leven zoals het is: Yana pedroso

A way of life

BE loves beauty

xflowerpowergirlsworldx

Liefs,

Emma

 

0 gedachten over “Liebster Award

Geef een reactie

CommentLuv badge