Mijn nagellak collectie

Hey iedereen,

Enkele jaren geleden was ik nog niet echt bezig met make-up. Een ding vond ik wel heel leuk: mijn nagels lakken. Telkens ik een Kruidvat binnenging, kwam ik altijd buiten met een nieuw kleurtje nagellak. Ik heb jarenlang bijna dagelijks mijn nagels gelakt en had op den duur ook een grote verzameling. Plots ben ik dat beu geworden en nu lak ik mijn nagels eigenlijk enkel nog voor speciale gelegenheden.

Ik heb nog steeds een grote collectie ondanks het feit dat het lang geleden is dat ik een nieuw kleur kocht. Ik heb het eens nageteld en ik heb 49 flesjes. Vandaag toon ik jullie mijn collectie en enkele van mijn favoriete kleurtjes.

Op de foto hieronder zie je mijn volledige verzameling. Sommige lakjes zijn echt al heel oud en zijn waarschijnlijk nogal droog. Anderen zijn ook zo goed als leeg. Ik bewaar ze altijd in deze doos, die echt bomvol zit.

IMG_1241.JPG

Ik heb echt veel verschillende merken. De meeste zijn van budgetmerken zoals Catrice, Essence en NYC. Catrice is altijd mijn favoriete merk nagellak geweest. Ik vind hun nagellak echt een goeie kwaliteit hebben, zeker voor die goedkope prijzen. Ze hebben ook enorm veel leuke kleuren en hun limited editions zijn altijd heel speciaal. De kleuren hieronder zijn mijn favoriet.

IMG_1246.JPG

Van links naar rechts zie je: Cucuba (limited edition van een eindje terug), Put Lavender on agenda en Sold out for ever.

Ik hou sowieso het meest van schattige kleurtjes op mijn nagels. Toen ik jonger was kocht ik vaak felle kleuren, maar die droeg ik echt nooit. In mijn collectie heb ik echt enkele fluokleuren, maar die passen echt nergens bij. Behalve misschien eens op een foute fluor party. Donkere kleuren zijn ook wel eens leuk en stijlvol voor in Β de winter. Ik heb onder andere donker blauw en zwart, maar ik vind dat die kleuren niet zo goed passen bij mij.

Ik denk dat het al minstens een half jaar geleden is dat ik een nieuw kleur kocht. Nu vind ik dat nagels lakken nogal veel tijd in beslag neemt en ik haat het als het begint te chippen. Mijn moeder maakt nu wel vaak gebruikt van mijn collectie, dus dat is nog handig voor haar.

Dragen jullie vaak nagellak en wat is jullie favoriete kleur dan?

Liefs,

Emma

 

0 gedachten over “Mijn nagellak collectie

Geef een reactie

CommentLuv badge