Lipstick wishlist: lente

Hey iedereen,

Ik vind dat ik de laatste tijd nogal veel geld heb uitgegeven aan make-up, zeker aan lippenstiften. Daarom heb ik mijzelf voorgenomen dat ik nu zal wachten tot het lente is om nieuwe lipsticks aan te schaffen. Ik heb nu al enkele lipsticks die ideaal zijn voor de winter, dus kan ik best wel wat wachten. We zullen natuurlijk zien hoelang ik het ga volhouden…

Een mens kan natuurlijk dromen dus heb ik alvast een lijst opgesteld met lippenstiften die ik graag zou kopen. Het is ook maar een wishlist, ik ga ze natuurlijk niet allemaal kopen. Sommige heb ik ook nog nooit uitgeprobeerd, dus ik weet zelfs niet of ze bij me zouden passen.

Het zijn ook niet per se echt allemaal lente/zomer kleuren, maar kleuren die ik vind passen in die tijd en die ik zelf graag zie.

Alle afbeeldingen komen van Pinterest.

Mac

Mijn allereerste Mac-lipstick smaakt naar meer. Ik wil zeker nog lippenstift kopen van dit merk. Op de site en via Youtube videos heb ik al enkele keren zitten wegdromen van hun prachtige collecties. Ik ben vooral een fan van matte lipsticks en heb dan ook vooral in die collectie gekeken. Ik heb de kleuren Steady Going, All fired up en pink pigeon gekozen

Urban Decay

Ik ben heel blij met de kleuren die ik al heb. Ik zou toch nog graag eens 1993 testen, als hij ooit terug beschikbaar is in de winkel natuurlijk. Nu ben ik vooral benieuwd naar de mega matte lipstick 714 uit de collectie van Gwen Stefani. Het lijkt me nogal een gewaagd kleur rood, maar ik ben benieuwd of ik er mee zou staan.

68ab4d4b88241e64833e4eec057a210e

LA girl

Verder ben ik eens benieuwd naar LA girl liquid matte lipsticks. Ik heb hier al veel positieve dingen over gehoord, vooral op andere blogs. Deze lipsticks hebben ook een redelijke prijs, dus ik ben wel eens benieuwd om een keer eentje uit te proberen. De keuze voor op mijn wishlist is puur gebaseerd op youtube videos die ik erover zag.

Ik koos voor de kleuren Playful, Bazaar en Frisky.

 

Zo, dit is mijn voorlopige wenslijst op vlak van lipsticks. Mezelf kennende zal deze lijst nog volledig veranderen in de komende weken/maanden.

Wat zijn jullie favoriete lente kleuren?

Liefs,

Emma

 

0 gedachten over “Lipstick wishlist: lente

    1. Eigenlijk vind ik nu Urban Decay beter. Toch de matte lippenstiften, want die blijven echt zeer lang zitten, zelfs na meerdere maaltijden. Mac is ook goed en heeft natuurlijk meer kleuren, maar blijft iets minder goed zitten.

Geef een reactie

CommentLuv badge