De beste Youtubekanalen over beauty

Hey iedereen,

Sinds ik bezig ben met deze blog kijk ik ook veel meer naar Youtube videos over beauty. Sommige beautykanalen zijn zeer erg interessant of hebben een zeer leuke vlogster. Ik merk dat er bepaalde personen zijn die ik altijd eerst zal opzoeken als ik iets meer wil weten.

Vandaag heb ik voor jullie een overzicht van de meest inspirerende Youtube kanalen. Enjoy!

1.BeautywithEmilyFox

Ik denk dat Emily Fox een van de eerste Youtube kanalen was die ik volgde. Toch als het over beauty gaat. Ik vind haar video’s leuk om naar te kijken en zoek haar video’s meestal op als ik wil weten hoe een bepaalde collectie lipsticks er uit ziet. Zij post van de meeste merken een volledig overzicht met swatches, zowel op haar arm als op haar lippen. Ik kijk ook altijd hoe de lippenstiften haar staan. Ze is tamelijk bleek en heeft ook donker haar en ogen zoals ik. Zo denk ik dat ik het best kan inschatten of een kleur mij al dan niet zou staan. Natuurlijk probeer ik ze liefst nog eens zelf uit ook.

2. GlamLifeGuru

Ook dit vind ik een zeer leuk kanaal. Ze heeft echt enorm veel video’s met reviews, first impressions en meer. Een heel leuk concept vind ik haar WTF? video’s. Daarin doet ze een review van heel erg dure luxeproducten. Ze test ze voor de eerste keer uit en haar reacties daarop zijn vaak best grappig. Meestal zijn die producten ook echt hun prijs niet waard.

3. Lauren Curtiz

Mijn derde keuze zijn de video’s van Lauren Curtiz. Ik vind de filmpjes vooral leuk, omdat Lauren zo’n opgewekte en leuke persoon is. Ik kijk meestal naar haar make-up tutorials. Al heb ik er tot nog toe nog geen uitgeprobeerd. Naast tutorials toont ze soms ook haar favoriete producten.

4.DaintyRibbons

Dainty Ribbons is een van de weinige Vlaamse Youtubers die ik volg. Ik heb haar nog maar onlangs ontdekt, maar ze heeft echt hele leuke video’s. Ze maakt filmpjes over beauty, maar ook over shoppen of haar collecties. Ze heeft ook een hele leuke video waarin ze toont hoe je je kan schminken als een gebroken porseleinen pop. Die vond ik echt heel geslaagd!

5. Rani Pauwels

Dit is nog een Vlaamse Youtuber. Ze heeft verschillende video’s met tutorials, hauls,reviews en meer. Ik vind haar kanaal echt leuk om naar te kijken. Ik vind het vooral leuk dat Rani er een heel gewoon, Vlaams meisje uit ziet. Sommige van die grote Amerikaanse Youtubers zijn zo gemaakt. Ik vind haar video’s zeer vlot en interessant om naar te kijken.

6. The Small Things Blog

Als laatste koos ik The Small Things Blog. Ik heb dit kanaal vooral leren kennen door de haar tutorials. Ze heeft veel handige en duidelijke tutorials om bepaalde kapsels te creëren. Daarnaast heeft ze ook enkele video’s over make-up, maar die heb ik nog niet echt bekeken bij haar.

Dit zijn de Youtube kanalen die ik persoonlijk heel leuk vind. Naar wie kijken jullie het meest op Youtube?

Liefs,

Emma

0 gedachten over “De beste Youtubekanalen over beauty

Geef een reactie

CommentLuv badge