The lovely blogger award

Hey iedereen,

Vandaag werd ik genomineerd voor the lovely blogger award door Tessa van Bubbles and macaroons. Ik ben echt heel blij hiermee, het is ook de allereerste keer dat ik voor zoiets genomineerd word. Tessa heeft een zeer leuke blog over beauty en fashion. Ze schrijft wel in het Engels, maar ze komt net zoals ik uit België. Sterker nog, sinds dit jaar zitten we samen in klas in de richting journalistiek. Neem zeker eens een kijkje op haar leuke blog!

Een van de dingen die ik moet doen is de regels opsommen:

 • Eerst bedank je diegene die je nomineerde: check 😉
 • Je moet ook een foto toevoegen
 • 7 feiten delen over jezelf
 • Nomineer anderen voor de award (maximaal 15 personen)
 • Voeg de regels toe aan je post
 • Laat de andere bloggers weten dat ze genomineerd zijn

Als eerste zal ik een foto van mezelf bijvoegen. Ik vind het altijd moeilijk om foto’s te kiezen, want ik ben echt niet fotogeniek. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een foto van mijn 19de verjaardag met twee van mijn beste vriendinnen. Toen had ik (in het midden) nog veel langer haar. Stiekem mis ik mijn lang haar wel.

IMG_2067

Zeven feiten verzinnen over jezelf is echt niet gemakkelijk. Ik doe mijn best om enkele weetjes te geven die jullie nog niet weten over mij.

 1. Ik blog heel graag over beauty, maar gebruikte tot twee jaar geleden enkel mascara. Ik draag nog steeds zeer weinig make-up, maar ik vind het steeds leuker om er wat mee te gaan experimenteren.
 2. Ik ben soms echt een crazy cat lady. Ik heb twee katten, Streepje en Charlie, en als ik alleen thuis ben praat ik vaak met mijn katten. Nee, dan lieg ik, ik hoef heus niet alleen thuis te zijn. Mijn katten zijn mijn vrienden! Al antwoorden ze niet zo vaak ;p

   

 3.  Ik hou best veel van gamen. Ik heb als sinds ik klein ben een verslaving aan sims en speel zelfs nu nog af en toe in mijn vrije tijd.
 4. Ik ben best wel een geek. Naast gamen hou ik ook echt heel veel van bordspellen, ik en mijn vriend zijn zelfs samen een verzameling gestart. Ik hou ook enorm veel van The Walking dead, zombies zijn helemaal mijn ding!
 5. Ik draag al sinds mijn 11de een bril. Eerst vond ik het verschrikkelijk en droeg ik hem amper. Daardoor zijn mijn ogen sterk achteruit gegaan. Nu draag ik lenzen en een bril dragen vind ik ook helemaal niet zo erg meer.
 6. Ik heb een enorme fobie voor insecten. Eigenlijk vooral voor wespen en bijen, maar mijn angst is zo groot dat ik in ieder vliegend insect een wesp zie.
 7. Volgend jaar zit ik in mijn laatste jaar journalistiek, maar ik heb het gevoel dat ik nog lang niet klaar ben om te gaan werken. Waarschijnlijk ga ik dus nog iets studeren erna. Misschien ga ik voor een master in de journalistiek of doe ik iets totaal anders. Volgend jaar zal ik daar nog eens goed moeten over nadenken.

Zo, dit waren zeven weetjes over mij. Helemaal niet zo makkelijk om te bedenken vond ik. Nu moet ik zelf nog enkele mensen nomineren. Ik koos enkele blogsters die ik zelf al even volg en van wie ik vind dat ze een zeer leuke blog hebben!

Ik hoop dat niemand van deze blogsters al eens genomineerd is! Anders mijn excuses.

Liefs,

Emma

0 gedachten over “The lovely blogger award

Geef een reactie

CommentLuv badge