Urban Decay Brow tamer

Hey iedereen,

Vandaag heb ik opnieuw een review voor jullie. Deze keer geen lipsticks, maar een brow tamer van Urban Dacay.

Ik heb eigenlijk nog nooit producten gekocht voor mijn wenkbrauwen. Ik epileer ze wel, anders heb ik veel te veel wenkbrauw. Toen ik dit product tegen kwam in de Ici Paris Xl was ik toch wel eens benieuwd naar het resultaat.

Het product leek me wel iets voor mij. Je zou nog steeds een natuurlijke look behouden, maar toch net wat vollere wenkbrauwen krijgen. Ik vind zo’n getekende wenkbrauwen niet lelijk, maar het zou gewoon niets voor mij zijn. Ten eerste lijkt me dat nogal moeilijk en veel werk. En daarbij denk ik dat in combinatie met mijn lompheid dat het enkel voor problemen zou zorgen. Het lijkt me niet zo mooi als ik in het midden van de dag plots maar met een halve wenkbrauw rond loop.

Ik raad het bij dit product sterk aan om hulp te vragen aan een van de medewerksters. Ik vroeg welke kleur me het best zou staan en ze testte eerst de donker kleur op mij uit, aangezien ik bijna zwarte wenkbrauwen heb. Maar dat was echt veel te donker voor mij. Precies alsof iemand met alcoholstift getekend had op mijn gezicht. Gelukkig dat ik het dus eerst uitgetest heb voor ik dat kleur kocht.Β NeutralΒ brown was dan een betere kleur voor mij.

De verpakking is weer in de typische paarse kleur van Urban Decay. Dat vind ik persoonlijk een heel stijlvolle verpakking. Ook de brow tamer zelf is paars van kleur.

Het borsteltje ziet er wat uit zoals een mascara borstel. Het is zeer eenvoudig aan te brengen. Je kamt er je wenkbrauwen mee, best in kleine strookjes. Persoonlijk vind ik dat je zeer weinig verschil ziet met deze brow tamer. Ik merk wel dat mijn wenkbrauwen iets meer uitgesproken zijn. Ze vallen net dat ietsje meer op en zien er ook netter uit. Op foto vind ik dat het resultaat iets minder duidelijk is.

IMG_1172
Voor
IMG_1180
Na

De eerste keer dat ik het aanbracht zag ik zelf echt geen verschil. Mijn moeder merkte het verschil echter meteen op en vond dat mijn wenkbrauwen plots zo donker waren. Ook van andere mensen kreeg ik de vraag of ik iets aan mijn wenkbrauwen had veranderd. Anderen viel het verschil dus wel op.

Mijn conclusie is dat deze brow tamer er inderdaad meer voor zorgt dat je wenkbrauwen er iets minder warrig uit zien. En daar slaagt het sowieso wel in. Als ik erover wrijf, merk je dat ze wat steviger aanvoelen.Voor mensen die perfecte wenkbrauwen willen, zal deze brow tamer geen goed product zijn. Het is meer een kam die ervoor zorgt dat er minder wilde haartjes zijn en je wenkbrauwen net dat ietsje meer in vorm houdt.

Ik ben tamelijk tevreden van het product, maar ik denk niet dat ik het dagelijks zal gebruiken.

Liefs,

Emma

 

0 gedachten over “Urban Decay Brow tamer

Geef een reactie

CommentLuv badge