Shoplog Gent 12 januari

Hey iedereen,

Gisteren had ik mijn tweede examen. Ik mag niet klagen, vrijdag ben ik er al vanaf. Mijn examen ging ook zeer goed, dus ik ben heel tevreden. Ik had die dag afgesproken met mijn vriend, maar die had zelf ook examen dus ik moest nog even op hem wachten. Ik heb dan maar besloten om eens wat te gaan winkelen in Gent. Door de blok ben ik nog niet naar de solden kunnen gaan. Benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan even verder!

Ik ben een moeilijk geval als het op kleren aankomt. Ik vind slechts in een beperkt aantal winkels iets naar mijn smaak en dan vind ik nog niet altijd iets wat honderd procent mijn ding is. Nochtans heb ik geen zo’n uitzonderlijke kledingstijl. Waarschijnlijk ben ik gewoon nogal kieskeurig.

Ik dacht dus dat ik niets van kleren ging vinden.Zeker tijdens de solden zijn vele leuke kleren al verkocht of niet meer beschikbaar in mijn maat. Uiteindelijk kocht ik toch twee truitjes in de Springfield. Samen kostten ze 20 euro. Het zijn zeer simpele truitjes, maar je kunt er nooit genoeg hebben naar mijn mening.

IMG_1142IMG_1145

In de Di kocht ik een lipstick borsteltje. Aangezien ik de laatste tijd vaak lipstick draag, moest ik toch een brush hebben. Ik heb nog geen enkele andere brush, maar ik dacht dat ik deze het meest zou kunnen gebruiken. Er was ook een actie waarbij je twee Babylips van Maybelline kon komen voor 5 euro. Dat kon ik niet laten liggen, zeker metΒ het koude weer dat er aan komt.

IMG_1149IMG_1151

Ik draag zeer graag nylonkousen met een leuk detail. Een tijdje geleden kocht ik in de Calzedonia super leuke kousen met konijnen op. Spijtig genoeg zat er na een keer dragen al een ladder in. Nu was bijna alles aan halve prijs en kocht ik deze leuke nylonkousen met twee profielen op. Hopelijk kan ik deze langer laddervrij houden.

Als laatste zocht ik ook eens de MAC-store in Gent op. Ik had nog nooit een Mac lippenstift gekocht en vond dat het toch eens tijd werd. Ik had al langer een wenslijstje aangelegd (die ik natuurlijk niet bij had) en heb dan maar een spontane aankoop gedaan. Het werd D for Danger. Binnenkort zal ik over deze lipstick een review schrijven.

IMG_1160IMG_1158IMG_1166

Zo, dit waren mijn aankopen. Na mijn examens zal ik waarschijnlijk wel nog eens gaan shoppen. Hopelijk kan ik dan nog wat leuke koopjes vinden πŸ™‚

Hebben jullie al veel koopjes kunnen scoren?

Liefs,

Emma

19 gedachten over “Shoplog Gent 12 januari

          1. Klinkt heerlijk! En welke van dr. Rescue als ik vragen mag? Ik hoop het! Anders moet ik ook maar naar Gent gaan haha is wel een beetje ver weg.

          2. Ik ben er ook nog niet zo vaak geweest. Ze verkopen enkel make-up, maar veel merken die je ook gewoon bij Kruidvat vind. Dus zoveel mis je niet πŸ˜‰

Geef een reactie

CommentLuv badge