Lauren Conrad: Beauty

Hey iedereen,

Voor Nieuwjaar kreeg ik ook een pakje van de ouders van mijn vriend. Ik kreeg het boek ‘Beauty’ van Lauren Conrad. Het stond al een eindje op mijn verlanglijst, maar het was niet iets dat ik zelf wou kopen. Daarom was het natuurlijk zeer leuk om dit boek als cadeau te krijgen.

IMG_1132.jpg

Het boek is al uit sinds 2012 en ik heb al heel veel positieve reacties gekregen over het boek. Het is een hardcover en persoonlijk vind ik de kaft echt beeldschoon. Het is echt een boek dat je kan bewonderen, daarom heeft het ook een mooi plaatsje op mijn kast gekregen.

Ik leerde Lauren Conrad kennen toen ik meer en meer blogs begon te lezen. Haar site is ook echt zeer interessant voor al wie van beauty en mode houdt. Ik vind dat Lauren Conrad echt een super mooie stijl heeft.

Het boek zelf is ook zeer interessant. Eerst praat ze over haar routines op vlak van beauty, haar en gezondheid. Daarna volgen er heel veel tips over allerlei soorten make-up en hoe je ze moet gebruiken. Voor mensen die al heel veel bezig zijn met beauty zullen deze tips waarschijnlijk heel basic zijn. Ze bespreekt echt elk beauty product, bijvoorbeeld foundation, apart en daarna krijg je een uitleg over hoe je het aanbrengt en wat het precies doet.

Voor mij zijn die tips wel handig, want ik heb nog nooit foundation gebruikt. Door dit boek zal ik dat wel eens uitproberen. Er staan ook enkele dagelijkse en partylooks in, die stap voor stap worden uitgelegd. Het is allemaal zeer duidelijk uitgelegd en er staan altijd heel mooie foto’s in.

IMG_1134.jpg

Wat ik zelf heel leuk vind is dat er veel informatie in staat over haar. Ze legt in enkele duidelijke stappen uit hoe je verschillende soorten vlechten kunt maken. Spijtig genoeg is mijn haar nu te kort om zo’n vlechten te maken, maar als het gegroeid is zal ik deze zeker ook eens proberen. Ik vind het steeds leuker om eens iets anders te doen met mijn haar. Het altijd los dragen is ook zo normaal op den duur.

IMG_1139

Ik ben dus zeker heel tevreden met dit cadeau. Ik denk dat ik er nog heel veel kan uit leren. Het is sowieso een prachtig boek om in te bladeren en er staan ook heel veel foto’s in van Lauren zelf. Op het einde van het boek staan foto’s van Lauren Conrad in stijlen van de jaren 20-70 en die vind ik echt zo mooi.

Kortom, ik denk dat dit boek een aanrader is voor iedereen die van Lauren Conrad’s stijl houdt. Iemand die veel make-up technieken kent zal misschien niet zo veel bijleren, maar het is sowieso een boek dat geweldig is om in te bladeren en inspiratie uit op te doen.

Veel liefs,

Emma

ps:
Hier vind je het boek:
Beauty- Lauren Conrad

0 gedachten over “Lauren Conrad: Beauty

Geef een reactie

CommentLuv badge