3 Urban Decay lipsticks: review

Hey iedereen,

Een maand geleden kocht ik mijn eerste lipstick van Urban Decay. Ondertussen heb ik er nog twee gekocht, in ruil voor het parfum dat ik dubbel kreeg met Kerstmis.

Vandaag ga ik jullie tonen welke kleuren ik heb gekozen en wat ik er van vind.

Deze twee kocht ik onlangs. Persoonlijk vind ik dat de lipsticks van Urban Decay er gewoon al super mooi uitzien. De buitenkant heeft een zeer luxueuze uitstraling. De sticks blinken en hebben leuke licht of donkerpaarse kleuren. Ook de binnenkant is altijd blinkend paars. De verpakking heeft ook een heel goede kwaliteit. De dopjes blijven goed zitten en zullen dus niet loskomen als ze in je tas zitten.

Links zie je rapture. Rapture komt uit de Revolution collectie. De lippenstift heeft een creamy textuur en een goede pigmentatie. De kleur blijft ook best lang zitten. Na het eten moet je wel eens bijstiften. Ik vind het zeer positief dat mijn lippen niet uitdrogen van deze lippenstift. Op de site beschrijven ze de kleur als dusty rose. Ik vind dat deze kleur toch ook wel wat paars lijkt. Een soort lichtpaars-roze. Ik ben zeer tevreden met deze kleur. Hij is net opvallend genoeg en toch geschikt om iedere dag te dragen. Ik heb ondervonden dat nude kleuren niet zo goed passen bij mij, deze kleur staat me veel beter.

Rechts zie je de kleur matte after dark. Zelf had ik nooit deze kleur durven uitkiezen, maar ik vroeg de verkoopster om een lipstick voor Nieuwjaar. Ik wou dus eens iets speciaal en feestelijk. Toen ik deze uittestte was ik meteen verkocht. Op internet beschrijven ze deze als medium-dark berry pink. Toch vind ik dat deze ook wel een paarsige kleur heeft. Misschien heb ik gewoon niet veel verstand van kleuren ;). Deze matte lipstick is echt super. Het blijft echt de hele dag zitten, zelfs na twee maaltijden is er zeker nog 80% van de kleur over. Het droogt ook je lippen niet uit. Bij de matte lipsticks voelen ze wel iets droger dan bij Rapture, maar ze voelen niet uitgedroogd.

De allereerste kleur die ik kocht is waarschijnlijk nog steeds mijn favoriet. Deze kleur heet matte Tilt. Het is een matte, helder oranje kleur. Ik vind hem meer oranje-rood. Op mijn lippen althans. Deze blijft even goed zitten als Matte After Dark. Het is wel een zeer opvallende kleur, maar lippen mogen wel opvallen naar mijn mening.

IMG_1058.JPG

Hieronder zie je de drie kleuren geswatcht op mijn arm. Van links naar rechts: rapture, After dark en tilt. Ik vind dat je vooral zeer duidelijk kan zien dat Tilt een matte lipstick is. After dark voelt ook iets crèmiger op mijn lippen. Rapture ziet er veel glimmender uit dan de andere twee kleuren. Op mijn arm zie ik veel beter waarom ze tilt een oranje kleur noemen en zie ik ook hoe rozig After dark eigenlijk is. De foto is genomen zonder flits.

IMG_1121.jpg

Hieronder nog enkele selfies met de drie lipsticks aan. Ze zijn niet van een super kwaliteit, maar selfies nemen met mijn gewone camera vond ik nogal moeilijk ;p. Selfies zijn sowieso niet echt mijn sterkste punt, ik ben nooit tevreden met hoe ik er op sta.

IMG_1373  img_1350 IMG_0465

Ik hoop dat jullie het een leuke review vonden.

Liefs,

Emma

0 gedachten over “3 Urban Decay lipsticks: review

  1. Mooi! De oranje ziet er ook echt heel leuk uit! Ik moet ook eens zo’n kleurtje in huis halen, ik heb het nog niet aangedurfd maar het ziet er echt een toffe kleur uit! 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge