Mijn look voor oudejaarsavond

Hey iedereen,

We zijn ondertussen 2016, maar ik zou graag mijn look van oudejaarsavond met jullie delen.

Ik vierde oudejaarsavond bij de familie van mijn vriend. Het was een gezellige avond en ik vond het leuk om een nieuw jaar te kunnen inzetten met mijn fantastisch lief.

Om te beginnen: mijn outfit. Ik hou enorm veel van jurkjes en heb ondertussen toch al een behoorlijke collectie feestkleedjes. Spijtig dat je die niet elke dag van het jaar kan dragen. Speciaal voor oudejaarsavond kocht ik een nieuw kleedje. Het is een Little  black dress, want daar kan je volgens mij nooit iets mis mee doen. Het is een kleedje van Rinascimento, dat ik kocht in een boetiek in mijn gemeente. Ik vind het ook best speciaal, omdat het kleine stipjes heeft op de jurk. Hieronder zie je een foto van het jurkje.

12459045_952006861502594_1226068153_o

Als accessoires droeg ik oorringen van Twice as Nice. Het schattige parel oorringen met strikjes en ze zijn mijn favoriet.

Ik droeg ook mijn nieuw parfum van Nina Ricci.

Ik draag nooit veel make-up, dus ook voor oudejaarsavond hou ik het naturel. Op mijn gezicht breng ik eerst een primer aan. Daarna breng ik ook een matte poeder aan zodat mijn huid er gelijk uit ziet. De laatste tijd is mijn huis nogal vlekkerig, ik steek het op de examens.

Meestal draag ik enkel mascara, maar voor de feestdagen wou ik wel eens oogschaduw aandoen. Onlangs kocht ik een handige eye’Matic eyepowder pen van Catrice. Ik ben zelf niet zo handig met oogschaduw paletten en daarom leek dit me wel een handig product. Ik kocht het in de kleur Lavender Mc Queen bij Kruidvat. Het is een leuke lavendelpaarse kleur, die ook wat glittert.

Op mijn lippen deed ik de Matte after dark lipstick van Urban Decay. Deze kocht ik toen ik mijn dubbel gekregen parfum ging inruilen. ( Review volgt binnenkort). Ik had nooit gedacht dat ik deze kleur ging kopen, maar een verkoopster liet me deze uitproberen toen ik naar een feestelijk kleurtje vroeg. Het is een paarsachtige kleur, die ik waarschijnlijk niet zou dragen op een gewone schooldag. Toch was ik meteen verkocht toen ik de lipstick uitprobeerde!

Mijn wenkbrauwen heb ik wat bijgewerkt met de brow tamer van Urban Decay.

Hieronder zie je foto’s van mijn zeer eenvoudige feestlook.


 Op normale dagen stijl ik mijn haar, maar voor de feestdagen wou ik eens iets anders. Spijtig genoeg was ik nogal in tijdsnood, dus kon ik er geen foto meer van nemen. Aan beide kanten van mijn gezicht maakte ik een vlechtje en ik bracht ze samen met een mooie speld.

Voila. Dit was mijn look voor new years eve, vandaag nog een dag vol etentjes.

Ik wens jullie allemaal het beste voor 2016!

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Mijn look voor oudejaarsavond

    1. Dankjewel 🙂 Het is altijd leuk om te horen dat iemand je blog leuk vind. Ik heb de jouwe ondertussen ook bekeken, zo professioneel dat het eruit ziet 🙂 Ik ben je ondertussen beginnen volgen 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge