Op naar een nog zaliger 2016

Zo, 2015 zit er nu echt bijna op. De jaren beginnen echt voorbij te vliegen, naar mijn gevoel. Gisterenavond lag ik in mijn bed na te denken over hoe ik 2015 heb ervaren.

Daaruit heb ik besloten dat 2015 echt een goed jaar was voor mij, zeker na een minder positief 2014. Laten we hopen dat 2016 minstens even positief is. Natuurlijk zijn er ook wat tegenslagen gebeurt, maar die waren lang niet zo groot als de leuke dingen die er gebeurt zijn.

Dit is een overzicht van mijn 2015:

– In 2015 haalde ik (eindelijk) mijn rijbewijs. Ik heb lange tijd schrik gehad om met de wagen te rijden, maar nu heb ik mijn angsten overwonnen. Autorijden zal waarschijnlijk nooit mijn favoriete bezigheid zijn, maar het gaat al veel vlotter nu.

– Dit jaar heb ik een super leuke reis gemaakt naar Malta, samen met mijn vriend. Malta is echt een heel leuk en mooi eiland. Het is er super zonnig en er is best veel te doen.Wat mij betreft zeker een aanrader om eens naar toe te gaan.

-Ik slaagde ook voor mijn eerste jaar journalistiek. Na een eerder mislukt jaar studeren aan het hoger onderwijs had ik heel veel last van faalangst. Ik ben blij dat het in deze richting wel lukt en ik ben ook heel blij met mijn keuze.

-Dit jaar ben ik ook naar Disneyland Parijs geweest. Volgens mij ben je nooit te oud voor Disney, want ik heb mij super goed geamuseerd tijdens die twee magische dagen.

IMG_0900.JPG

-2015 is ook het jaar waar ik gebroken heb met mijn twee beste vriendinnen van het middelbaar. Je kan lezen waarom in dit artikel: https://missbowtieblog.wordpress.com/2015/11/18/vriendinnen-voor-het-leven/

Dat was zeker geen makkelijke periode voor mij en soms mis ik de goede momenten wel nog eens, maar uiteindelijk was het de  beste beslissing die ik kon nemen. Door andere vrienden zie ik in dat vriendschap ook veel beter kan.

-Sinds dit jaar ben ik ook weer begonnen met dansen/fitnessen. Ik heb een hele lange tijd niet kunnen dansen, omdat het moeilijk is om lessen te vinden voor 18+ en op uren waar het paste voor mij. Sinds de zomervakantie heb ik nu een hele leuke club gevonden waar je heel vrij kan beslissen wanneer je gaat dansen, zonder verdere verplichtingen. Ik had het dansen echt gemist en het is ook goed voor mijn conditie.

-En niet te vergeten: dit jaar begon ik deze blog. Ik ben nog maar begonnen in november, maar ik heb er tot nu toe al veel plezier aan beleeft!

Naast al deze grote dingen waren er ook heel wat kleine momenten die ik koester. Leuke avonden uit met vriendinnen, een gezellige avond met mijn lief, vele prachtige boeken die ik dit jaar ontdekte.. En nog zo veel meer!

happy-new-year-1063797_1280

 

Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2016!

Liefs,

Emma

 

bron foto: https://pixabay.com/nl/gelukkig-nieuwjaar-new-year-s-day-1063797/

0 gedachten over “Op naar een nog zaliger 2016

Geef een reactie

CommentLuv badge