Review: Mademoiselle Ricci parfum

Gisterenavond krijg ik enkele pakjes voor Kerstmis, waaronder een parfum van Nina Ricci. Het parfum stond al een tijdje op mijn verlanglijst, vooral vanwege het hele leuke flesje. En omdat het natuurlijk ook een goeie geur heeft.

Ik kreeg deze eau de parfum zowel van mijn ouders als van mijn vriendje. Blijkbaar kennen ze me beiden te goed ;). Ik ga er eentje terug inruilen, waarschijnlijk voor een nieuwe lipstick of zo.

Hieronder zie je de verpakking. Ik vind het een zeer stijlvolle doos. Simpel en klassiek wit met een soort roze strik erop. Net een cadeau.

IMG_1083

 

Hieronder zie je het flesje. Ik was meteen verkocht toen ik dit schattige flesje zag. Ik ben namelijk dol op alles met strikjes. Zeker als het nog eens een roze kleur heeft.

IMG_1087

Het parfum heeft ook een heel leuke, girly geur. Je kan de geur beschrijven als fris en fruitig. Het ruikt ook naar bloemen. Op internet staat dat de top- noot van Mademoiselle Ricci jasmijn is. De hartnoten zijn roos en pioenroos. De basisnoten zijn muskus, cedarhout en andere houtachtige.

Ik vind dat je de geur redelijk lang blijft ruiken. Op het begin is de geur redelijk opvallend, maar het vervaagt wel gedurende de dag. ‘S avonds rook ik de geur nog, maar slechts in kleine mate.

Toen ik hem gisteren aanhad, kreeg ik er enkele complimenten over, dus de geur is ook opvallend voor de omgeving.

Ik ben zeer tevreden met deze parfum. Het is sowieso zeer leuk om parfum als cadeau te krijgen. Mademoiselle Ricci is misschien iets meer geschikt voor in de lente, maar dat zal mij niet tegenhouden om hem nu al te dragen.

Deze parfum kan je verkrijgen in een flesje van 30, 50 of 80 ml.

De parfum is te verkrijgen bij een parfumerie of bij bol.com:
30 ml Mademoiselle Ricci

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Review: Mademoiselle Ricci parfum

Geef een reactie

CommentLuv badge