Get to know me tag

Hi iedereen,

Ten eerste: een gelukkig kerstfeest gewenst!

Ik ben ondertussen een tweetal maanden bezig met deze blog en ik vind het echt zeer leuk. Bij vele bloggers zie ik vaak de get to know me tag voorbijkomen. Dat leek mij zeer leuk om ook eens te doen, zeker aangezien ik nog een relatief nieuwe blogger ben!

Het zijn 25 vragen die ik van een of andere Engelse blog heb gehaald. Dus, enjoy ūüėČ

ps: Volgen jullie me al op bloglovin ?

Follow my blog with Bloglovin

1. Wat is mijn tweede¬†naam?:¬†Mijn volledige naam is¬†Emma Maniana Yvette. Maniana komt van mijn tante en met die naam ben ik niet zo tevreden. Maniana is Spaans voor morgen, mijn grootouders hebben een vreemde smaak ūüėČ Yvette is de naam van mijn beide oma’s. Dat vind ik best een leuke, maar klassieke naam.

2. Wat was mijn favoriete vak op school?: Alles met talen vond ik het leukst. Daarom wou ik in het hoger ook iets met talen doen. Uiteindelijk is het journalistiek geworden.

3. Favoriete drank?: Meestal drink ik gewoon plat water. Anders kan een cola mij ook smaken. Qua alcohol drink ik liefst wodka redbull of cosmopolitan.

4. Favoriete liedje?:¬†Op dit moment ‘Never forget you’ van Zara Larson

5. Favoriete eten?: Frietjes smaken mij altijd!

6. Laatste aankoop?: Een kerstcadeau voor mijn vriendje. Dat ga ik nog niet verklappen.

7. Favoriete boek?: Nog steeds de Hunger games van Suzanne Collins. Of een van de boeken van Stephen King.

8. Favoriete kleur?: Appelblauwzeegroen of mintgroen.

9. Huisdieren?: Ik heb twee katten. Streepje en Charlie

10. Favoriete parfum? J’adore van Dior. Of mijn nieuwste parfum, Mademoiselle Ricci.

11. Single?: Nee.

12. Spreek je andere talen?: Ik spreek best vlot Engels. Mijn Frans valt ook wel mee en ik kan wel een mondje Duits. Ik hou ervan om nieuwe talen te leren, maar het is moeilijk om er de tijd voor te vinden.

13. Broers of zussen?: Ik heb een jongere broer van zeventien. We komen niet zo goed overeen,maar dat ligt misschien aan de leeftijd.

14. Favoriete winkel?: Mijn favoriete kledingwinkel is een boetiek in mijn gemeente. Ook in de Springfield vind ik altijd wel iets leuks.

15. Favoriete film?: Ik kijk veel liever naar tv series dan naar films. The hunger games films, de Harry Potter reeks en goede horrorfilms behoren tot mijn favorieten.

16. Favoriete tv shows?: De beste serie vind ik The Walking dead. Andere favorieten zijn pretty little liars, game of thrones, gossip girl, the vampire diaries, community, the big bang theory en nog veel meer.

17.gsm? Een witte Iphone 5c

18.lengte?: 1 m 62. Niet zo zeer groot dus. Maar ik klaag niet.

19. Kan je koken?: Niet super goed. Nu ik twintig geworden ga ik wel proberen wat meer te leren koken.

20. Grootste angst? Ik heb nogal last van podiumvrees. Ik sta niet zo graag in de belangstelling. Ik heb ook heel veel schrik van spinnen en insecten.

Zo, ik hoop dat jullie nu wat meer over me te weten zijn gekomen.

Liefs,

Emma

0 gedachten over “Get to know me tag

Geef een reactie

CommentLuv badge