must see

5 must-see series met een hoog fashion-gehalte

Series bingewatchen. Niets is leuker dan een saaie, regenachtige dag te vullen met series kijken. Zelf kijk ik veel te vaak naar series, maar dat vind ik nu eenmaal leuk. Zeker nu ik moet studeren voor de examens is een serie bekijken de ideale ontspanning. Liefst in de avond natuurlijk, anders is het nogal moeilijk om opnieuw te beginnen.

Onlangs keek ik de laatste aflevering van het eerste seizoen van Scream queens. Ik vond dit echt een heerlijke serie. Niet iedereen zal dit genre en de humor van de serie begrijpen, maar ik vind dit echt fantastisch. Love it or hate it, in Scream queens kan je de prachtigste outfits spotten.

Scream queens is niet de enige serie waar je de meest jaloersmakende outfits of de meest onmogelijke kapselcreaties kan spotten. Vaak spot ik echt prachtige dingen in series.

De volgende series moet je echt gezien hebben. Al is het enkel om de beste outfits te spotten.

1. Scream queens

Zoals ik hierboven al vermeldde, is het eerste seizoen van deze serie net beëindigd. In scream queens volg je een sorority met de naam Kappa Kappa Tau. Deze vereniging wordt geleid door een bende verwaande meisjes, de Chanels. Maar dan duikt er plots een seriemoordenaar op op hun campus. Deze serie zit bomvol fijne humor en heel veel overdreven moorden.Weest gerust, de serie is niet super eng, maar vooral heel erg komisch. Het beste van al is dat de Chanels stuk voor stuk heel rijk zijn. Daardoor dragen ze altijd de meest bijzondere, en vast heel dure outfits. Persoonlijk vond ik de outfits een van de beste punten van deze serie. Waarschijnlijk zou ik nooit zo’n kleren dragen, want ze zijn nogal speciaal. Emma Roberts, Abigail Breslin en Lea Michele spelen onder andere mee in deze serie. Zeker de moeite waard om eens een kans te geven.

 

scream_queens

 

2. Pretty little liars

De meeste onder jullie zullen wel al van de serie Pretty little liars gehoord hebben. In de serie worden vier jonge meisjes lastig gevallen door ‘A’, die al hun grootste geheimen lijkt te kennen. Ondertussen zijn ze al bezig aan het zesde seizoen. In deze serie kan je ook de leukste outfits spotten. Ieder karakter heeft ook een eigen stijl, wat het nog leuker maakt. Iedereen vindt er wel iemand waar ze zich in kunnen herkennen.

3. Suits

Suits is een Amerikaanse serie over advocaten. Mike Ross krijgt toevallig een baan als advocaat, terwijl hij eigenlijk geen diploma in de rechten heeft. Vanaf dan is zijn leven een grote leugen. Suits speelt zich af in een chique advocaten wereld. Iedereen draagt dus altijd de meest luxeuze maatpakken en zeer professionele kleren. Rachel Zane, een collega van Mike Ross, draagt altijd de mooiste jurken. Het is een zeer leuke serie en voor al wie graag mannen in pakken bewonderd, Suits is the place to be 😉

suits rachel

Ken je de serie nog niet? Probeer dan seizoen 1 eens uit!

Suits seizoen 1

4. Gossip girl

x0xo Gossip girl. Deze serie is jaren geleden al gestopt en toch weet iedereen nog wie Serena, Blair en Chuck zijn. In deze serie volgen we de levens van enkele jongeren uit de Upper East side. Blair, Serena en co dragen altijd de meest fantastische jurken. Hun kapsels en accessoires zijn ook altijd om voor te smelten.

Heb je de serie nog niet gezien? Dan is deze DVD-box een echte aanrader! Deze box heeft zelfs extra goodies!

Dvd-box Gossip girl

5. The vampire diaries

Ook deze serie volg ik al jaren. Het is een serie vol vampieren, weerwolven en andere vreemde gebeurtenissen. Naast al deze entiteiten, krijg je ook een heleboel liefde en drama voorgeschoteld. Het coolste aan deze serie vind ik de vele feestjes die gegeven worden. Telkens hebben de feestjes de meest originele thema’s en iedereen draagt dan de leukste kledij die je kan inbeelden. Hadden we in het echt maar zo’n zalige feestjes..

Seizoen 1-6 The Vampire diaries

Liefs,

Emma

0 gedachten over “5 must-see series met een hoog fashion-gehalte

Geef een reactie

CommentLuv badge