Tot in de puntjes: nagellak voor de feestdagen

Follow my blog with Bloglovin

Binnen enkele dagen is het zover: kerstavond en daarna kerstmis. Of je nu gezellig samen bent met familie of wilde uitgaansplannen hebt, je wilt er sowieso op je best uitzien. Bij een fantastische outfit zijn de details ook zeer belangrijk. Een extraatje, zoals een feestelijk kleur nagellak, kan je outfit helemaal afmaken.

Ik heb thuis een grote nagellak collectie liggen. Vroeger kocht ik non-stop nagellak kleuren, maar dat was blijkbaar een fase. Ik draag wel graag nagellak, maar ik vind de nagellak verwijderen met aceton altijd zo’n hele karwei. Nu draag ik enkel nagellak bij speciale gelegenheden. Speciaal voor de feestdagen zocht ik enkele chique kleuren uit.

IMG_1067

Dit zijn de vijf kleuren die ik uitgekozen heb. Van links naar rechts: Yves Rocher Pourple perlé, NYC shining ball, Kleancolor dark red en moon dance. Als laatste zie je black swan van L’Oreal Paris. Hieronder zie je de kleuren uit het potje. Sommige kleuren heb ik al een tijdje in bezit, het kan dus zijn dat sommige niet langer verkrijgbaar zijn.

IMG_1069.png

De eerste kleur is een rood-donkerroze kleur met glitters. Voor mij straalt deze kleur echt een kerstgevoel uit. Het kan een leuk en kleurrijk effect hebben op een donkere outfit. Door de glitters is het extra feestelijk en dus ook partyproof!

Het tweede kleur heb ik al een tijdje in mijn collectie. Spijtig genoeg is de nagellak wat uitgedroogd, maar ik denk dat ik het uiteindelijk al drie jaar heb. Misschien best logisch dan. Het is een gouden kleur, die ik zelf heel leuk vind. Ik heb enkele zwarte kleedjes met gouden details en een gouden kleur nagellak past daar gewoon super goed bij.

Het derde kleur is van Kleancolor. Ik weet niet of dit een zeer bekend merk is, maar ik koop deze altijd in de kledingwinkel Zeb. Ze zijn zeer goedkoop en hebben een goede kwaliteit voor de prijs. Dit is een donkerrode en zeer stijlvolle kleur. Ideaal om je outfit te pimpen.

Een zwart, grijzige kleur met een heleboel glitters. Dat is het vierde kleur die ik gekozen heb. Ik vind dit een heel bijzonder kleur. Eerlijk, veel heb ik deze nog niet gedragen. Het is zeker geen nagellak die je dagelijks kan dragen, maar voor de feestdagen kan het wel iets speciaals geven.

Als laatste koos ik deze zwarte nagellak van L’Oreal Paris. Het is geen goedkoop merk, maar het heeft wel een topkwaliteit. Ik vind zwart altijd een heel stijlvolle kleur. Zelf lak ik mijn nagels nooit zwart, bij mezelf vind ik het er altijd zeer vreemd uitzien. Op een kerst- of oudejaarsfeest kunnen zwarte nagels volgens mij wel een chique effect hebben. Misschien in combinatie met een glitterlaag?

Liefs,

Emma

 

 

0 gedachten over “Tot in de puntjes: nagellak voor de feestdagen

Geef een reactie

CommentLuv badge