Gift guide voor de beautylover

15457988514_aca0dff083_k

Foto: Kris Mouser-Brown

De feestdagen komen er nu wel heel snel aan. De gezelligste tijd van het jaar, maar ook een van de drukste periodes. Wat ook zeer leuk is: binnenkort krijg je weer een hele hoop cadeautjes!

Maar dat betekent dat je waarschijnlijk zelf ook iemand iets moet kopen. En dat is niet altijd zo eenvoudig. Ik zit nu weer al mijn hoofd te breken wat ik voor mijn vriendje en mijn ouders moet kopen. Gelukkig zijn mijn ouders niet zo lastig, een fles Gin maakt hun altijd dolgelukkig.

Er staan op internet een hele hoop gift guides, die je al een hele stap vooruit helpen. Zelf heb ik ook een gift guide samengesteld, voor de beautylovers onder ons. Moet je dus een cadeau kopen voor je moeder, zus of vriendin die wel van make-up of andere leuke beautyproducten houdt, bekijk dan zeker eens deze selectie!

Alle producten zijn beschikbaar op bol.com en ik zocht er de leukste acties uit. Sommige zijn tijdelijk, dus er snel bij zijn is de boodschap 😉

Dolce & Gabbana Lipgloss Ultrashine – 139 Pink Sapphire – Lipgloss

Op deze leuke lipgloss is er momenteel 30% korting. Er zijn nog twee andere kleuren in korting, maar deze vind ik persoonlijk de leukste. Er zijn nog andere mooie kleuren van Dolce & Gabanna te koop, maar die worden verkocht aan de normale prijs van 24.99 euro

Dolce & Gabbana Lipgloss Ultrashine - 139 Pink Sapphire - Lipgloss

24-delige Professionele Make-up Black kwasten set

Een set make-up borstels voor ongeveer 28 euro is best een goede aankoop. De reviews over dit product zijn ook zeer positief. Make-up borstels zijn essentieel voor iedereen die vaak make-up draagt, wat het tot een ideaal cadeau maakt.

24-delige Professionele Make-up Black kwasten set

Chanel Rouge Coco Shine Lipstick – 61 Bonheur – Lippenstift

Chanel Rouge Coco Shine Lipstick - 61 Bonheur - Lippenstift

Lippenstift kon zeker niet ontbreken op mijn gift guide. Deze luxueuze lipstick van Chanel is zeker een aanrader. Naast deze mooie donkerroze kleur zijn er nog enkel lichtroze kleuren in actie.

BaByliss Curl Secret Ionic C1100E – Automatische Krultang

BaByliss Curl Secret Ionic C1100E - Automatische Krultang

Deze automatische krultang staat ook op mijn verlanglijstje. Nog niet zo lang geleden kocht ik een krultang, maar ondanks mijn vele pogingen slaag ik er maar niet in om er mooie krullen mee te maken. Van deze heb ik al heel wat positieve reacties gehoord. Ik hoop dat ik hem zelf binnenkort onder de kerstboom mag verwachten. Het is niet zo goedkoop, maar misschien kan je eens heel lief naar je ouders kijken?

Paco Rabanne Lady Million for Women – 30 ml – Eau de parfum

Paco Rabanne Lady Million for Women - 30 ml - Eau de parfum

Parfums zijn altijd een goed idee. Het is het ideale cadeau voor je moeder of je vriendin. Het is natuurlijk moeilijk in te schatten wat hun persoonlijke voorkeur is. Deze parfum van Paco Rabanne gebruik ik zelf al meer dan twee jaar en deze ben ik nog lang niet beu!

Victoria Secret Pure Seduction – 250 ml – Bodymist

Victoria Secret Pure Seduction - 250 ml - Bodymist

Bijna elke jonge vrouw houdt wel van Victoria Secret. Hun bodymists hebben stuk voor stuk een unieke en zeer aangename geur. Deze bodymists zijn ook totaal niet duur, wat altijd mooi meegenomen is.

BaByliss TW1100E Twist Secret Styling…

BaByliss TW1100E Twist Secret Styling Tool

In een vorige post vertelde ik al dat vlechten deze winter en in 2016 nog steeds in zullen zijn. Met deze Twist Secret zou je eenvoudig creaties met vlechten kunnen maken. Zelf ben ik benieuwd naar hoe eenvoudig dit echt is, maar het lijkt me altijd leuk om eens te kunnen testen.

Oogschaduw Palette 88 kleuren Shimmer

Oogschaduw Palette 88 kleuren Shimmer

Een oogschaduw palet met 88 kleuren. Dit lijkt me een ideaal cadeau voor een iets jongere beautylover, zoals je zusje. Of iemand die eens wil experimenteren met oogschaduw. Het is zeer leuk om meteen zoveel oogschaduw kleuren in een keer te krijgen, zeker als je een beginnende collectie hebt.

Lasting Finish Lipstick – 066 Heather Shimmer

Rimmel Lasting Finish Lipstick - 128 Starry-Eyed - Lippenstift

In een vorig bericht konden jullie al lezen dat een lipstick van Rimmel in mijn top drie staat. Het is dan ook een topmerk voor een redelijk bescheiden prijs. Momenteel is het twee kopen, een gratis. De actie is geldig op een hele hoop kleuren Ik denk dat ik mijzelf ook nog een cadeautje ga kopen 😉

DSM Opbergbox (wonen) Set van 2 opbergblikken make-up vierkant – paars

DSM Opbergbox (wonen) Set van 2 opbergblikken make-up vierkant - paars

Al die make-up en juwelen nemen op den duur een hoop plaats in. Daarom is deze leuke opbergbox ideaal om al je spullen in op te bergen.

Zo, dit was mijn persoonlijke selectie van leuke cadeaus voor beautylovers. De lijst is zeker niet compleet, maar laat jullie gerust inspireren. Vele van deze producten staan momenteel ook in de afprijzing, dus ze zijn nog goed voor de portemonnee ook 😉

Emma

0 gedachten over “Gift guide voor de beautylover

Geef een reactie

CommentLuv badge