De leukste kapselinspiraties

Hey iedereen,

Vandaag wil ik jullie wat kapsel inspiratie geven voor dit najaar. Ik heb zelf sinds deze zomer een lob, toen ik het na tien jaar aandurfde om een lang stuk van mijn haar te laten knippen. Momenteel ben ik Pinterest en Instagram aan het afschuimen om inspiratie op te doen voor een leuk kleurtje. Ik wil niks drastisch, gewoon een soort ombre of balayage. Het is alleen moeilijk om te beslissen, zeker omdat ik schrik heb voor het resultaat met mijn korter haar.

In mijn speurtocht heb ik al heel wat jaloersmakende foto’s tegengekomen. Vaak denk ik: dat kapsel wil ik. Maar dat is niet echt mogelijk. Daarom heb ik voor jullie de leukste ideeën verzameld. Inspiratie verzekerd!

Trend 1: balayage/ecaille

Balayage en ecaille zijn beide zeer populaire technieken. Ze verschillen lichtjes van elkaar, maar op Pinterest wordt er vaak weinig onderscheid gemaakt.

BEFORE/AFTER PHOTOS: the new salon trend is the Sombre ( soft ombré ) hair color combined with the Balayage hair color technique. See pics by clicking below:

Vegas Stylist! @ajs_hair Certified Balayage Master and Master Colorist Follow me on instagram! Now accepting new clients!:

Love the cut:

Tortoiseshell Hair Color Trend + Recommended Shampoos and Conditioners:

Trend 2: Colour melt

Bij colour melt worden meerdere kleuren als het ware samengesmolten tot een geheel. Je kan dit bij natuurlijke kleuren doen, maar ook met heel opvallende tinten.

My instinct is to like where this color hits, but my hair is too short:

Loving this messy, sexy blue braid and blue color melt hair color design by BleachLondon. Blue Hair Color instagram.com/hotonbeauty #hotonbeauty:

Trend 3: vlechten

Ik weet niet of deze trend is overgewaaid door de populaire serie Game of Thrones, maar vlechten zijn in. Ook deze winter en in 2016 zijn vlechten in alle vormen een topidee voor een kapsel. Spijtig genoeg heb ik zelf niet echt de handigheid om onderstaande creaties na te maken.

Hot hair chalk for girls #hair #chalk www.loveitsomuch.com:

https://youtu.be/LFTNHMBZa70:

I'm sooooo good at braids and unique hairstyles, I think I'll have to try this on my girls! @ http://seduhairstylestips.com:

Trend 4: Bronde

Het is niet bruin, het is niet blond. Bronde is een van dé kleuren van dit moment.

'Bronde' Hair Trend | sheerluxe.com:

The celebrities Bronde Revolution:

Voila, dit waren enkele van de leukste beelden die ik vond op Pinterest. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren of ideeën heb gegeven voor een nieuwe hairdo.

Emma

 

0 gedachten over “De leukste kapselinspiraties

     1. Haha ja vind het eigenlijk wel zonde want duurt dan heel lang voordat je eigen kleur weer terug is. En hou er ook niet van om zo lang bij de kapper te zitten want ik heb echt lang haar.

     2. Dat begrijp ik wel 🙂 het is altijd een risico ook, als je het kleur dan toch niet mooi vind.. Ik twijfel om een soort ombre te laten doen, maar ben ook echt bang dat het lelijk zal zijn bij mijn schouderlang haar, haha

     3. Jaa dat moet je inderdaad maar net staan! Ik ben echt geen held in risico’s nemen en al helemaal niet met mn haar. Jammer dat je zulke dingen niet kunt proberen voor n dag haha zou echt n geweldige oplossing zijn.

 1. Bronde! Ik heb eindelijk mijn haarkleur gevonden 😀 Ik wist nooit welke kleur dat mijn haar nu het best omschreef en “peper en zout” vond ik het nu ook weer niet. Thanks voor de opheldering!

Geef een reactie

CommentLuv badge