Stedelijk verval: review Urban Decay

Beautylovers onder jullie hebben het nieuws alvast al gehoord. Het bekende beauty merk Urban Decay heeft sinds eind november een verkooppunt in de Ici Paris Xl in Gent! Ik had al heel veel over dit merk gehoord en besloot dus snel een bezoekje te brengen.

Het merk heeft heel veel leuke producten. Ze zijn het meest bekend voor hun NAKED-paletten, maar hebben daarnaast ook andere fantastische soorten oogschaduw, lippenstiften en veel meer. Ik had op voorhand hun website wat zitten afspeuren, om te vermijden dat ik de helft van de winkel zou leegkopen. Uiteindelijk besloot ik om een nieuwe matte lippenstift aan te schaffen. Het is de kleur tilt van de Matte Revolution collectie en ik ben er echt helemaal weg van.

Ik heb hem vandaag voor het eerst aangedaan naar school en was heel tevreden met het resultaat. De lippenstift is heel vlotjes aan te brengen en de kleur blijft heel lang mooi. Zelfs na een stevige maaltijd is er amper iets verdwenen. Het droogt mijn lippen ook niet uit. Kortrom, het is echt een fantastische matte lippenstift. Een aanrader!

IMG_1058.JPG

Als arme student kan ik het me spijtig genoeg niet permitteren om nog meer producten te kopen. Al had ik liefst van al de hele winkel leeg gekocht. Speciaal voor jullie heb ik er enkele van de leukste producten uitgekozen. Misschien iets om te vragen voor de feestdagen?

NAKED2 EYESHADOW PALETTE                         EUR 49,90

NAKED2 EYESHADOW PALETTE

Brow tamer                                                                  EUR 20,00

 

BROW TAMER

REVOLUTION HIGH COLOR LIPGLOSS                 EUR 19,60

REVOLUTION HIGH COLOR LIPGLOSS

GOOD KARMA OPTICAL BLURRING BRUSH         EUR 24,70

GOOD KARMA OPTICAL BLURRING BRUSH

MATTE REVOLUTION LIPSTICK                                 EUR 23,70

MATTE REVOLUTION LIPSTICK

Doorzoek zeker eens de site of ga eens langs in de winkel in Gent. Urban Decay heeft nog heel veel meer leuke producten en heeft voor elk wat wils.

Emma

2 gedachten over “Stedelijk verval: review Urban Decay

    1. Ja, ik heb er ook al veel positiefs over gehoord, maar ik geef niet zo graag veel geld uit aan iets als een concealer. Moet ik misschien toch eens proberen x

Geef een reactie

CommentLuv badge