Helemaal kissproof

De laatste tijd heb ik een obsessie met lippenstiften. De voorbije dagen bekeek ik allerlei tutorials en reviews over allerlei soorten kleuren en merken. Ik draag zelf niet zo veel make-up, maar een kleurtje op de lippen vind ik wel leuk.

Vandaag deel ik mijn drie favoriete lippenstiften met jullie. Het zijn mijn persoonlijke favorieten, waar je me ook het meest mee ziet rondlopen.

image

Op de derde plaats vind je van nummer 5 van Rimmel, uit de collectie van Kate Moss. Het is de allereerste lipstick die ik ooit kocht, maar na al die tijd vind ik het nog steeds een top kleur. Deze is het meest opvallend van de drie, en daardoor draag ik deze vaker op feestjes dan naar school.

De tweede kocht ik deze zomer, toen ik in een artikel las dat fushia het lipkleur voor de zomer was. Dit kleur van L’Oreal Paris ( Color Riche 370) had een redelijke prijs en valt het meest op bij brunettes. Ik denk dat deze kleur heel mooi in contrast staat met mijn bruine lokken. De lipstick blijft ook heel lang goed en het is een lekker opvallendĀ kleurtje.

Mijn ultieme favoriet is een kleurtje van Dior addict. Het is een kleur die geschikt is voor alledaags gebruik en de stick heeft ook een soort lipbalsem structuur. Het droogt mijn lippen totaal niet uit. Deze draag ik het vaakst en ik heb er ook al veel complimenten mee gehad. Hij is best prijzig ( zo’n 32 euro), maar ik heb het er voor over, aangezien hij zo’n goede kwaliteit heeft.

IMG_1062

Nu de feestdagen er bijna zijn, ben ik een wenslijst aan het aanleggen. Tilt en 1993, twee lippenstiften uit de Matte revolution-collectie van Urban Decay staan er alvast op.

En wat zijn jullie all-time favourites?

Emma

 

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge