Review: twee productjes van Lush

Vandaag schrijf ik een review over twee producten die ik onlangs kocht bij de Lush-winkel in Gent. Het is de eerste keer dat ik iets kocht van het merk, maar het enthousiasme van de verkoopsters geeft me overtuigd om er eens iets te kopen.

De twee producten die ik ga bespreken zijn de Bubblegum lipscrub en de Tooth fairy tooth powder.

IMG_1224

Ik ga beginnen met de lipscrub. Lush heeft op dit moment vier soorten lipscrub, maar Bubblegum sprak mij het meest aan. Het is de ideale scrub voor iedere snoeper. Het heeft een fantastische snoepgeur en een heel leuk roze kleurtje. Je brengt de scrub met je vinIMG_1222ger aan op je lippen en je wrijft er een tijdje over. Daarna kan je de rest aflikken, wat ook nog eens heerlijk smaakt. Persoonlijk brandde het eerst een beetje op mijn lippen, aangezien je met de korreltjes toch je lippen scrubt. Maar na enkele
minuten voelen mijn lippen heel wat zachter. De geur en smaak van bubblegum blijft ook een heel eind zitten, wat het extra leuk maakt.

Tooth Fairy is een soort glitterpoeder waarmee je je tanden kan poetsen. Je doopt je tandenborstel in het poeder en daarna poets je je tanden zoals je normaal doet. Het poeder begint heel veel te schuimen en heeft best een lekkere aardbeiensmaak. De verkoopster zei me dat je best ook nog je tanden poetsIMG_1221 met normale tandpasta, het kan dus niet volledig als vervanging dienen. Ik weet niet of mijn tanden meteen witter werden van dit product, maar het is wel heel leuk om te doen. Ik heb het ook nog maar eenmaal gebruikt, dus misschien zal ik het na een tijd ondervinden of mijn tanden witter worden of niet.

Ik vond beide producten heel leuk en ik denk dat ik in de toekomst eens vaker zal binnenstappen bij Lush. Al hun producten zien er ook heel leuk en kleurig uit. Een extra pluspunt is dat alles in de winkel zelfgemaakt is en op een duurzame manier gemaakt is. Zelf koop ik meestal niet bewust duurzame producten, maar het is natuurlijk wel een extra pluspunt.

Emma

0 gedachten over “Review: twee productjes van Lush

Geef een reactie

CommentLuv badge